انتخاب نام دامنه اولین قدم در طراحی وب سایت است، بسیاری از افراد دامنه ای را در ذهن دارند که می خواهند ثبت کنند، اما ممکن است توسط چهره دیگران به همین دلیل است که باید قبل از انتخاب نام دامنه از آن استفاده کرد بررسی کنید که آیا این دامنه رایگان است یا خیر در این مقاله می خواهیم ابزارهایی را برای بررسی رایگان بودن دامنه معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.
بهترین بررسی کننده در دسترس بودن دامنه
ابزارهای ایرانی و خارجی زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید دامنه های رایگان را بررسی کنید و در صورت رایگان بودن دامنه مورد نظر آنها را ثبت کنید.ابتدا به ابزارهای ایرانی برای بررسی رایگان بودن دامنه می پردازیم:
ابزارهای تایید دامنه ایرانی
ابزارهای ایرانی زیادی وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها متوجه رایگان بودن یا نبودن دامنه مورد نظر خود شوید، این ابزارها عبارتند از:
✔️ Afix یک پلتفرم است
AfixHost یکی از مجموعه هایی است که با استفاده از آن می توانید دامنه یک سایت را بررسی کنید و از رایگان بودن یا نبودن دامنه مورد نظر مطلع شوید.برای جستجوی دامنه ابتدا باید:
- نام دامنه را با پسوند مورد نظر وارد کرده و روی دکمه «جستجو» کلیک کنید. به این ترتیب مشخص می شود که دامنه مورد نظر رایگان است یا خیر
- اگر دامنه موجود باشد، پیامی مانند تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.
✔️ پلتفرم آنلاین آذر
آذر آنلاین نیز یکی از مجموعه هایی است که می توانید از رایگان بودن یا نبودن دامنه مورد نظر مطلع شوید، استفاده از این بستر کاملا رایگان است و برای جستجوی دامنه رایگان ابتدا باید:
- دامنه مورد نظر را در فیلد مربوطه وارد کنید، پس از ورود به دامنه می توانید متوجه شوید دامنه مورد نظر با کدام پسوند رایگان و قابل استفاده است.
- اگر دامنه مورد نظر رایگان باشد، می توانید آن را با قیمت مشخصی خریداری کنید.
✔️ این یک پلتفرم ایرانی است
همچنین می توانید از ایران هاست برای بررسی رایگان بودن دامنه سایت استفاده کنید. برای جستجوی دامنه ابتدا باید:
- دامنه مورد نظر را در قسمت مربوطه وارد کنید سپس می توانید دامنه رایگان را ثبت کنید.
ابزارهای تایید دامنه غیر ایرانی
اکنون که با ابزارهای بررسی در دسترس بودن دامنه ایرانی آشنا شدید، بهتر است در مورد ابزارهای جستجوی دامنه غیر ایرانی اطلاعاتی کسب کنید، این ابزارها عبارتند از:
✔️ پلتفرم Huyz (who.is)
سایت هویز یک سایت غیر ایرانی است که می توانید از آن برای بررسی دامنه های رایگان استفاده کنید. برای بررسی، ابتدا باید:
- به سایت رفته و دامنه مورد نظر را در قسمت جستجو وارد کرده و enter را فشار دهید.
- از این طریق می توانید متوجه شوید که دامنه مورد نظر رایگان است یا خیر.
✔️ پلتفرم (name.com)
name دومین مجموعه غیر ایرانی برای بررسی رایگان بودن دامنه است، همچنین می توانید از این مجموعه استفاده کنید، برای این کار ابتدا باید:
- برای دسترسی به نام سایت روی لینک کلیک کنید.
- به سایت رفته و دامنه مورد نظر را در قسمت جستجو وارد کرده و enter را فشار دهید.
- از این طریق می توانید در دسترس بودن دامنه مورد نظر خود را بررسی کنید.
اگر دامنه قبلا ثبت شده باشد چه باید کرد؟
ممکن است دامنه ای که می خواهید ثبت کنید قبلا توسط سایت دیگری انتخاب شده باشد، در این صورت چه باید کرد؟
جای نگرانی نیست زیرا راه هایی وجود دارد که بتوانید دامنه ثبت شده را نیز خریداری کنید البته توجه داشته باشید که دامنه مورد نظر باید غیر فعال یا استفاده نشده باشد اما برای ثبت دامنه خریداری شده باید از روش های زیر استفاده کنید.
خرید دامنه از مالک فعلی
راه حل اول خرید از مالک قبلی است. برای انجام این کار، ابتدا باید بدانید که صاحب دامنه چه کسی است، که پیدا کردن آن بسیار آسان است، اطلاعات تماس را دریافت کنید و به طور کلی دامنه را از طریق WHOis.net یا سایت های whois مشابهی که می توانید استفاده کنید، جستجو کنید.
پس از ورود به سایت مورد نظر و وارد کردن اطلاعات دامنه، در اکثر موارد موتور جستجو اطلاعاتی در مورد صاحب نامه و نحوه ارتباط با آنها در اختیار شما قرار می دهد، در صورتی که با استفاده از سایت whois به نتیجه نرسیدید، بهترین روش این است. برای استفاده از موارد زیر که ما در اختیار شما قرار می دهیم زیرا این روش ممکن است همیشه جوابگو نباشد.
نام دامنه دیگری را انتخاب کنید
اگر نمی توانید اطلاعات تماس یک دامنه را به دست آورید، بهتر است از نام دامنه دیگری مناسب برای رشد کسب و کار خود استفاده کنید، همچنین می توانید لیست گزینه های ارائه شده توسط انتخابگر دامنه را بررسی کرده و از آنها ایده بگیرید.
نام دامنه مورد نظر را با پسوند دیگری ثبت کنید
اگر نام دامنه مورد نظر شما توسط شخص دیگری ثبت شده است، بهتر است از پسوندهای دیگر استفاده کنید، اکثر افراد از دامنه هایی استفاده می کنند که com هستند. به پایان می رسد اما این تنها پسوند در جهان نیست و پسوندهای زیادی مانند edu،gov،ir و غیره وجود دارد که اگر می خواهید ir را بدانید می توانید از آنها استفاده کنید. خرید یا کام. بهتر است به مقاله تفاوت دامنه ir و com مراجعه کنید.
انتخاب نام دامنه یکی از مهم ترین مواردی است که در انتخاب آن باید به آن توجه کافی داشته باشید. در این مقاله سعی شده است تا آزادی دامنه را به طور کامل بررسی کنیم. با بررسی موارد ذکر شده می توانید بهترین دامنه را برای خود انتخاب کنید.
.پس از انتخاب دامنه، آیا می دانستید که تنها با 16 ساعت آموزش کاملا رایگان می توانید یک سایت فروشگاهی طراحی کنید؟ همین الان آموزش ببین