برای تبدیل شدن به یک مدیر تعمیر و نگهداری به حداقل مدرک لیسانس و 2-4 سال سابقه کار نیاز داریم. مسیر شغلی یک مدیر تعمیر و نگهداری خیلی پیچیده نیست. اکثر افراد قبل از استخدام در این موقعیت، کارمندان منابع انسانی یا فروش بودند. اگر بتوانیم مهارت هایی مانند فنون ارتباط موثر، رهبری و مدیریت را بیاموزیم، به راحتی می توانیم به یک مدیر تعمیر و نگهداری واجد شرایط تبدیل شویم.

در درس های قبلی در مورد اینکه مدیر تعمیر و نگهداری کیست صحبت کردیم، حالا ببینیم چگونه باید مدیر تعمیر و نگهداری شویم؟

چگونه در ۷ مرحله به عنوان مدیر پشتیبانی استخدام شویم؟

چگونه مدیر تعمیر و نگهداری شویم؟

1) دریافت آموزش های لازم

مدرک تحصیلی یکی از مهمترین الزامات شغلی مدیر تعمیر و نگهداری است. اگر مایل به استخدام به عنوان مدیر تعمیر و نگهداری هستیم، باید به شرح وظایف در سایت های کار نگاه کنیم و ببینیم شرکت ها به چه سطحی از تحصیلات نیاز دارند.

آمار نشان می دهد که 50 درصد از مدیران تعمیر و نگهداری دارای مدرک لیسانس و نزدیک به 9 درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.

البته برای پیروی از مسیر شغلی مدیر تعمیر و نگهداری، باید دیدی جزئی به رشته تحصیلی داشته باشیم. فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با مدیریت، آمار، بازرگانی، فناوری اطلاعات، علوم بازرگانی، علوم کامپیوتر و روانشناسی پتانسیل بالاتری برای دستیابی به این شغل دارند.

2) توسعه مهارت های مدیر تعمیر و نگهداری

قبل از درخواست شغلی به عنوان مدیر پشتیبانی، باید مهارت های لازم را در خود پرورش دهیم. مهمترین مهارت هایی که معمولاً در شرح شغل مدیر تعمیر و نگهداری ذکر می شود عبارتند از:

  • مدیریت پروژه
  • پشتیبانی فنی محصول
  • تسلط به نرم افزارهای پایه و نرم افزارهای تخصصی پشتیبانی مشتری
  • سطح زبان انگلیسی متوسط ​​یا قوی
  • مهارت های ارتباطی
  • هوش هیجانی
  • حل یک مشکل

3) شرکت در دوره های آموزشی

طبق گفته سازمان بین المللی کار، مدیران تعمیر و نگهداری به طور متوسط ​​به 1 تا 3 ماه آموزش (یا آموزش پس از استخدام) نیاز دارند. افراد در این مدت مهارت ها و تکنیک های لازم برای این شغل را یاد می گیرند و با الزامات کار در شرکت مورد نظر آشنا می شوند.

4) اخذ گواهینامه های لازم

برای افزایش شانس شغلی، گذراندن دوره های آموزشی مدیریت، رهبری و سخنرانی در جمع نیز پیشنهاد خوبی است. گواهی های اخذ شده از این دوره ها به کارفرمایان نشان می دهد که ما دانش لازم برای این موقعیت را داریم.

حتی اگر کارفرمایان به گواهینامه های تخصصی نیاز نداشته باشند، داشتن این گواهینامه ها به ما کمک می کند تا از سایر متقاضیان متمایز شویم. البته نباید فراموش کرد که در فرآیند اخذ گواهینامه مهارت های جدیدی را یاد می گیریم که می توانیم در محیط کار به کار ببریم.

5) آگاهی از وظایف مدیر تعمیر و نگهداری

طبیعتاً وقتی تصمیم می گیریم مدیر تعمیر و نگهداری شویم، باید بدانیم چه وظایف و مسئولیت هایی به ما محول می شود. اگر قبل از شروع کار از این وظایف آگاه باشیم، دستیابی به اهداف درآمدی و کاهش هزینه های بخش پشتیبانی بسیار آسان تر خواهد بود. در عین حال، ما برنامه های استراتژیک بخش پشتیبانی را به طور موثر اجرا خواهیم کرد.

برخی از مهمترین وظایف مدیر تعمیر و نگهداری عبارتند از:

  • مدیریت عملکردهای روزانه بخش پشتیبانی مشتری
  • پاسخگویی به مسائل پیچیده مشتری
  • اجرای فرآیندها و استراتژی های لازم برای افزایش رضایت مشتری.
  • خط مشی های بخش پشتیبانی مشتری را توسعه و مرور کنید
  • اطلاع رسانی اقلام جدید مرتبط با محصولات، رویه ها و روندها
  • ارزیابی آمار و داده های مربوط به تیم پشتیبانی
  • مصاحبه و استخدام کارمندان جدید
  • آموزش کارکنان جدید
  • مدیریت بودجه بخش خدمات مشتریان

مدیر پشتیبانی مشتری

6) تهیه خلاصه

در این قسمت از مسیر شغلی مدیر پشتیبانی مشتری، پس از بررسی مهارت ها و مسئولیت های این شغل، باید رزومه خود را آماده کنیم. ایجاد یک رزومه عالی می تواند ساعت ها، روزها یا حتی هفته ها طول بکشد. بنابراین به هیچ وجه نباید عجله کنیم. در زیر به مهم ترین مواردی که باید در رزومه مدیر تعمیر و نگهداری درج شود اشاره می کنیم.

مخاطب

اطلاعات تماس معمولاً در بالای رزومه درج می شود. این بخش شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، ایمیل و شماره تلفن می باشد. البته معمولا در قسمت آدرس به جای آدرس منزل نام شهر و استان آورده می شود. بسیاری از متقاضیان آدرس شبکه های اجتماعی و وب سایت خود را نیز درج می کنند. بهتر است فونت اطلاعات تماس پررنگ تر یا بزرگتر از بقیه رزومه باشد تا به راحتی دیده شود.

نمایه، هدف یا خلاصه مدیر پشتیبانی

پس از اطلاعات تماس باید به ترجیحات خود و هدف از نوشتن رزومه توجه کنیم. در این قسمت می‌توانیم یک پروفایل یا رزومه بدهیم و ذکر کنیم که برای شغل مدیر پشتیبانی درخواست می‌دهیم. اگر بتوانیم یک مرور سریع از مهارت‌ها و تجربه‌های پشتیبانی مشتری خود در این بخش ارائه دهیم، مخاطبان رزومه به درک اولیه از توانایی‌ها و شایستگی‌های ما دست می‌یابند و بقیه رزومه را با دید بازتری می‌خوانند.

تجربه کاری

در این قسمت باید به سوابق و تجربیاتی که در رابطه با کار یک مدیر پشتیبانی داشته ایم اشاره کنیم. در کل می توانیم تمام تجربه کاری که مربوط به «مشتری» است را بیاوریم. در هر بخش لازم است به دستاوردها یا جوایز قابل توجهی که دریافت کرده ایم اشاره کنیم.

تحصیلات و گواهی های تحصیلی

آموزش بخشی ضروری از رزومه یک مدیر تعمیر و نگهداری است. در این بخش باید تحصیلات خود و هر دستاورد تحصیلی یا جوایزی را که در این زمینه دریافت کرده ایم فهرست کنیم. با ذکر مدارک تحصیلی، بهتر است دوره های آموزشی و گواهینامه های تخصصی ذکر شود.

مهارت ها

در این بخش از رزومه، مهارت های خاصی را که در ارتباط با کار یک مدیر پشتیبانی کسب کرده ایم، ارائه می دهیم. برای نوشتن این قسمت می توانیم از مهارت هایی که در بالا ذکر کردیم کمک بگیریم. فراموش نکنیم که در هر قسمت از رزومه باید صادق باشیم و از دادن اطلاعات نادرست خودداری کنیم.

7) درخواست شغل مدیر پشتیبانی

هنگامی که رزومه خود را آماده کردید، وقت آن است که برای مشاغل مدیر پشتیبانی درخواست دهید. برای یافتن موقعیت های شغلی می توانیم از سایت های کاریابی فارسی مانند “کاریاب ایران”، “جابینجا” و “کاربوم” استفاده کنیم. مراجعه به شبکه اجتماعی لینکدین، ارتباط مستقیم با شرکت ها و درخواست از دوستان شاغل در حوزه رشد کسب و کار از دیگر راه های یافتن موقعیت شغلی مدیر پشتیبانی است.

نتیجه

در این مقاله سعی شده است در 7 مرحله به طور خلاصه مسیر شغلی یک مدیر پشتیبانی را بررسی کنیم. دیده ایم که کسب آموزش های لازم، توسعه مهارت های مدیر تعمیر و نگهداری و دانستن وظایف این شغل از الزامات ورود به این مسیر است. هنگامی که مسئولیت ها و مهارت های مورد نیاز را شناختید، نوبت به ایجاد رزومه و ارسال درخواست شغلی می رسد، ما توضیحاتی در مورد این مراحل ارائه کرده ایم. امیدواریم مطالعه این مقاله به کارجویان عزیز کمک کرده باشد تا هوشمندانه تر به مسیر خود ادامه دهند.

کتاب درسی مدیریت پشتیبانی مشتری

سوالات متداول

مسیر شغلی یک مدیر پشتیبانی چگونه است؟

یک مدیر پشتیبانی ممکن است وظایف مختلفی از جمله مدیریت اعضای تیم، اطمینان از کیفیت خدمات مشتری و آموزش مشتریان داشته باشد. برای موفقیت در این بخش، باید مهارت های ارتباطی، فنی و مدیریت پروژه خود را تقویت کنید.

چگونه مهارت های خود را برای به دست آوردن موقعیت مدیر پشتیبانی افزایش دهید؟

همانطور که در مقاله توضیح دادیم برای این کار می توانید دوره های مدیریت را بگذرانید. از سایر مدیران مشاوره بگیرید. از یک مربی کمک بگیرید یا از همسالان خود بازخورد بگیرید.

آیا این مقاله را پسندیدید؟

فرهنگ لغت کاربردی اصطلاحات تجاری


واژه نامه جامع تعاریف مربوط به تجارت، بازاریابی، فروش و خدمات مشتری (شامل اصطلاحات انگلیسی به همراه معانی آنها)

دانلود رایگان