حفظ اطلاعات مشتری یکی از وظایف هر کسب و کاری است که افراد کمی در مورد آن صحبت می کنند، اما شما باید برای آن برنامه داشته باشید. در این مقاله چند راه حل اساسی برای حفظ امنیت اطلاعات مشتریان را بیان خواهیم کرد.

از تیم تولید محتوا

به روز شده در 18 مهر 1401

مدت زمان آموزش 4 دقیقه

شما و سایر مشاغل به اطلاعات مشتری نیاز دارید. اما چیزی که شما را از بقیه متمایز می کند نحوه نگهداری اطلاعات مشتری است. آیا این سوال تا به حال برای شما مهم بوده است؟ چقدر به اطلاعات مشتری احترام می گذارید؟ چقدر برای آن تلاش می کنید؟ آیا می دانید مزایای این شغل برای شما چیست؟ چگونه از اطلاعات مشتری محافظت می کنید؟ در این مقاله می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم.

چرا باید اطلاعات مشتری را حفظ کنیم؟

قانع‌کننده‌ترین دلیل برای متعهد شدن به حفاظت از اطلاعات مشتری، جلب اعتماد مشتری است. از طرفی باعث افزایش ارزش برند می شود. برندهایی که به حریم خصوصی افراد احترام می گذارند ارزش تجاری بالایی دارند.

اگر کسب و کار شما آنلاین است، موضوع حفظ اطلاعات مشتری اهمیت بیشتری پیدا می کند. زیرا امروزه کمتر کسی پیدا می شود که اطلاعاتی را در دنیای اینترنت باقی نگذاشته باشد. بسیاری از مردم در این مورد بسیار حساس هستند و اگر کسب و کار شما نشان دهد که از اطلاعات مصرف کنندگان پشتیبانی می کند، احتمالا به زودی شهرت زیادی به دست خواهید آورد.

سایر مزایای حفظ اطلاعات مشتری:

  • با کاهش احتمال هک یا سرقت اطلاعات مشتری، کسب و کار شما دوام بیشتری خواهد داشت.
  • برداشتن هر گام برای محافظت از اطلاعات مشتری شما را به الگوی سایر مشاغل تبدیل می کند.

اهمیت حفظ اطلاعات مشتری

چگونه باید از اطلاعات مشتری محافظت کنیم؟

گفتیم که امروزه هر کسب و کاری به اطلاعات مشتری نیاز دارد. تجزیه و تحلیل داده های مشتریان هسته اصلی عملیات بسیاری از شرکت ها است و آنها نمی توانند بدون آن دوام بیاورند. اما نکته مهم این است که شما به عنوان یک صاحب کسب و کار به مشتریان قول می دهید که در ازای دریافت اطلاعات آنها، از آن داده ها به خوبی محافظت خواهید کرد. در این قسمت می خواهیم در مورد بهترین راه های محافظت از اطلاعات کاربران صحبت کنیم.

1. همه چیز را روشن کنید

اعتماد نقش مهمی در افزایش تمایل مشتریان به اشتراک گذاری اطلاعات خود دارد. طبق مطالعه ای که توسط موسسه HBR انجام شده است، شبکه های اجتماعی کمترین رتبه اعتماد کاربران را دارند. زیرا این شبکه ها هرگز به وضوح توضیح نداده اند که با اطلاعات کاربران چه می کنند. بنابراین، اولین قدمی که باید بردارید این است که در بخش سیاست حفظ حریم خصوصی (چه در سایت و چه در پلتفرم های دیگر) دقیقاً نحوه استفاده از اطلاعات کاربر را توضیح دهید. همچنین باید در مورد نحوه نگهداری اطلاعات کاربر کاملاً شفاف باشید.

2. نرم افزار خود را به روز کنید

بسیاری از سازمان ها و شرکت ها به طور منظم به روز رسانی سیستم ها و نرم افزارهای خود را به تاخیر می اندازند. این می تواند خطر حملات سایبری را افزایش دهد. زیرا هکرها دائما به دنبال راه های جدیدی برای سرقت اطلاعات کاربران هستند. به روز رسانی نرم افزار (هر چند جزئی) جنبه های امنیتی خود را بهبود می بخشد. بنابراین اگر اهمیت حفاظت از داده‌های مشتری را درک می‌کنید، اکنون همه سیستم‌های خود را به‌روزرسانی کنید.

3. رمزگذاری داده های کاربر

رمزگذاری داده‌ها ممکن است کار سختی به نظر برسد. اما باور کنید ارزشش را دارد. اگر بتوانید حداقل برخی از حساس ترین و مهم ترین اطلاعات کاربر (مانند اطلاعات حساب مشتری) را رمزگذاری کنید، کار بسیار خوبی انجام داده اید. زیرا حتی اگر هکرها بتوانند به اطلاعات مشتری دسترسی پیدا کنند، نمی توانند داده های رمزگذاری شده را بخوانند.

4. دوباره توضیح

مشتریان دقیقا نمی دانند که شما با اطلاعات آنها چه خواهید کرد. شاید به همین دلیل است که آنها نمی خواهند داده های خود را به اشتراک بگذارند. شفاف سازی این موضوع برای مشتریان می تواند انگیزه آنها را افزایش دهد. حتی می تواند به شما کمک کند وفاداری مشتری را به دست آورید.

بیایید با یک مثال این موضوع را روشن کنیم: Domino’s Pizza (یک برند پیتزا معروف در جهان) در سال 2008 از مشتریان خود خواست تا در نظرسنجی شرکت کنند تا بگویند در مورد پیتزاهای این برند چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند. من دوست ندارم. سپس نتایج نظرسنجی مشتریان را با مردم به اشتراک گذاشت. همین موضوع باعث شد تا این برند بتواند قیمت سهام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

اگر با مشتریان خود در مورد نحوه استفاده از داده ها صحبت کنید، آنها می توانند چشم انداز و اهداف شما را بهتر درک کنند. مشتریان مایلند اطلاعات خود را با شما به اشتراک بگذارند، اما تنها در صورتی که برای آنها ارزش ایجاد کنید.

5. اطلاعات غیر ضروری را ذخیره نکنید

سعی کنید دقیقا بفهمید به چه اطلاعاتی نیاز دارید. برای مثال، اگر به اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی افراد نیاز ندارید، آن اطلاعات را ذخیره نکنید. همانطور که به اطلاعات مهم حساس هستید، به اطلاعات غیر ضروری نیز حساس باشید. به عنوان یک کسب و کار حرفه ای، باید بتوانید داده ها را اولویت بندی کنید و رویه های امنیتی سختگیرانه ای را برای حفظ داده ها در نظر بگیرید.

6. کاهش دسترسی به داده ها

به کارمندان خود توضیح دهید که نمی توانند اطلاعات مشتری را در سیستم های مختلف ذخیره کنند. یا انتقال به بخش های دیگر هر چه بیشتر بتوانید میزان دسترسی به داده ها را کاهش دهید، سیستم امنیتی شما قوی تر خواهد بود. اگر می توانید یک سیستم خاص برای ذخیره و مدیریت داده ها ارائه دهید. حتی می توانید افرادی را برای محافظت از اطلاعات تعیین کنید.

اطلاعات مشتری را برای دسترسی محدود ذخیره کنید

7. نقاط ضعف خود را کشف کنید

اگر بتوانید از کارشناسان امنیتی کمک بگیرید، کار بسیار خوبی انجام داده اید. از افرادی که در زمینه امنیت شبکه تخصص دارند بخواهید سایت و سیستم های امنیتی شما را بررسی کنند. ابتدا باید نقاط ضعف خود را بشناسید. اگر شما نقاط ضعف خود را کشف نکنید، دیگران متوجه خواهند شد!

سرانجام

شاید تا به حال به امنیت اطلاعات مشتری فکر نکرده باشید. اگر چنین است، ما شما را به استفاده از این ابزار تشویق می کنیم. هر اقدامی را که لازم می دانید برای حفاظت از اطلاعات مشتری انجام دهید. این کار هم به نفع شما و هم به نفع مشتریان است. آیا تا به حال کاری در مورد آن انجام داده اید؟ لطفا در قسمت نظرات برای ما بنویسید.

سوالات متداول

مزایای حفظ اطلاعات مشتری برای شرکت ما چیست؟

  • با کاهش احتمال هک یا سرقت اطلاعات مشتری، کسب و کار شما دوام بیشتری خواهد داشت.
  • برداشتن هر گام برای محافظت از اطلاعات مشتری شما را به الگوی سایر مشاغل تبدیل می کند.

چگونه از مشتریان اطلاعات دریافت کنیم؟

روشن کردن. اگر به مشتری توضیح دهید که چرا اطلاعات او را جمع آوری می کنید و به بیرون درز نمی کند، قطعا در ارائه اطلاعات با شما همکاری خواهد کرد.

آیا این مقاله را پسندیدید؟


پیشنهاد ویژه

کتابی کاربردی در مورد واقعیت های جدید در دنیای تجارت

didar-crm-کارشناس-فروش
didar-crm-کارشناس-فروش