نرم افزار بازاریابی تلفنی ابزاری است که تولید سرنخ فروش شما را تا حد زیادی افزایش می دهد. فقط باید بدانید که چگونه آن را اعمال کنید. به همین دلیل این موضوع را برای این مقاله انتخاب کرده ایم.

از تیم تولید محتوا

به روز شده در 5 آذر 1401

زمان آموزش 5.5 دقیقه

اگرچه بازاریابی تلفنی یکی از قدیمی ترین روش های جذب مشتری و تولید سرنخ است، اما همچنان در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. به همین دلیل است که می گوییم در مسیر بهبود رضایت مشتری و افزایش درآمد، استفاده از نرم افزار بازاریابی تلفنی یا مرکز تماس اجتناب ناپذیر است. ابزاری که برای بهبود تجربه تلفن ضروری است و شرکت ها نمی توانند بدون استفاده از آن به اهداف خود در کمپین های بازاریابی تلفنی دست یابند…

نرم افزار بازاریابی تلفنی چیست؟

نرم افزار بازاریابی تلفنی ابزاری است که با استفاده از آن می توانید در مدت زمان کوتاهی به تعداد زیادی از افراد دسترسی پیدا کنید. بدیهی است که با این ویژگی، کمپین بازاریابی تلفنی شما بسیار کارآمدتر عمل خواهد کرد.

چنین نرم افزارهایی با ویژگی های پیشرفته ای مانند ردیابی تماس و ردیابی اطلاعات کلیدی زیادی را در اختیار شما قرار می دهند. اطلاعاتی که به شما در بهبود کمپین های آینده کمک می کند.

کدام نرم افزار بازاریابی تلفنی را انتخاب کنیم؟

تیم هایی که در کمپین بازاریابی خود با سیل تماس های تلفنی مواجه هستند، قطعاً به نرم افزار مرکز تماس نیاز دارند. اما هر نرم افزاری شایسته انتخاب شما نیست!

اما سوال اینجاست که یک نرم افزار بازاریابی تلفنی مناسب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

کدام نرم افزار بازاریابی

1) شماره گیری خودکار

ویژگی شماره گیری خودکار تماس های خروجی را سریعتر می کند. به این ترتیب، فروشندگان شما می توانند به جای صرف زمان زیاد برای تایپ شماره تلفن، روی صحبت با مشتریان بالقوه تمرکز کنند.

2) شماره تلفن را آپلود یا دانلود کنید

با قابلیت آپلود یا دانلود شماره تلفن ها می توانید لیست مخاطبین مورد نظر را وارد نرم افزار کرده و سرعت تماس های خروجی را افزایش دهید.

3) حالت های شماره گیری قابل تنظیم

بسیار مهم است که به سرعت از تماس های از دست رفته و مخاطبین مشغول رد شوید و در زمان محدودی که دارید به سراغ نفر بعدی در لیست مخاطبین بروید.

4) پیام های صوتی

در این صورت مخاطبین پرمشغله و معمولاً کسانی که تماس شما را پاسخ نمی دهند، پیام های صوتی ویژه ای برای دریافت پیام برند شما دریافت می کنند و در صورت لزوم با شما تماس می گیرند.

5) تلفن گویا

تلفن گویا یک سیستم پاسخ صوتی است که به صورت تعاملی تماس های دریافتی را به مسیر درست هدایت می کند.

چگونه نرم افزار بازاریابی تلفنی را پیاده سازی کنیم؟

طبیعتا فرآیند پیاده سازی نرم افزار بسته به شرکت ارائه دهنده آن متفاوت است. همچنین شرکت هاستینگ و اپلیکیشن مورد نظر نیز در این فرآیند موثر هستند.

در اینجا ما فرض می کنیم که شرکت شما به سرنخ های بیشتری نیاز دارد. برای حل این مشکل تصمیم گرفته اید یک تیم بازاریابی تلفنی استخدام کنید و با پیاده سازی بازاریابی تلفنی، سرنخ های بیشتری به دست آورید.

مرحله 1) کل فرآیند فروش را در نظر بگیرید.

با ارزیابی پارامترهایی مانند نرخ تماس و سرنخ های ورودی، می توانید احتمال موفقیت خود را در دستیابی به مشتریان بالقوه تخمین بزنید. مطمئن شوید که اطلاعات دقیقی در مورد تعداد تماس های ورودی و خروجی شرکت شما در گذشته جمع آوری کرده اید. به این ترتیب اشتباهات بازاریابی تلفنی شما به حداقل می رسد.

مرحله 2) شرکت خود را با رقبای بازاریابی تلفنی مقایسه کنید.

تجزیه و تحلیل رقبا، به ویژه رقبای قوی، بینش ارزشمندی در مورد اصول اولیه بازاریابی تلفنی به شما می دهد. به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که میانگین زمان تماس با مشتری در صنعت شما 4 دقیقه است، به این معنی است که کارکنان شما باید بتوانند 10 تا 15 تماس در ساعت را مدیریت کنند.

مرحله 3) به دنبال ابزارهای قدرتمند باشید.

فهرستی از ابزارهای بازاریابی تلفنی تهیه کنید. به نقاط قوت و ضعف هر یک از گزینه های موجود در بازار نگاه کنید. تجربه نشان می دهد که بستر مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM بهترین و کارآمدترین گزینه برای پیاده سازی بازاریابی تلفنی است.

مرحله 4) یک پروژه آزمایشی را با تیم بازاریابی تلفنی خود اجرا کنید.

پس از انتخاب بهترین نرم افزار بازاریابی تلفنی، نسخه آزمایشی آن را امتحان کنید. سعی کنید گردش کار فروش روزانه خود را درست بر روی این پلتفرم پیاده سازی کنید.

به عنوان مثال، اگر انتظار دارید کارمندان خود 100 تماس در روز داشته باشند، نرم افزار باید آن را آسان تر و کارآمدتر کند. اگر سیستم انتخابی نسبت به حجم تماس های شما کارایی مطلوب را ندارد، بهتر است نرم افزار دیگری را انتخاب کنید.

مرحله پنجم) همیشه به بهبود نرم افزار فکر کنید.

نرم افزار بازاریابی تلفنی مانند سایر ابزارهای دیجیتال به روز می شود. بنابراین همیشه پس از خرید نرم افزار از به روز رسانی ها یا خدمات پس از فروش اطلاعات کسب کنید. همچنین سعی کنید با آموزش مناسب بهترین عملکرد ممکن را از نرم افزار بگیرید.

نرم افزار بازاریابی خود را بهبود بخشید

نرم افزار CRM بهترین گزینه برای بازاریابی تلفنی است

بسیاری از اوقات رشد و توسعه رشد کسب و کار باعث می شود که شرکت ها به کارکنان بیشتری برای مرکز تماس نیاز داشته باشند. اما از سوی دیگر افزایش نیروی انسانی در همه شرکت ها ایده آل نیست.

با این حال، اگر انتظار می رود تعداد کمی از افراد به طور روزانه وظیفه رسیدگی به داده ها و مخاطبین انبوه را داشته باشند، بازده عملیاتی مرکز تماس کاهش می یابد.

اینجاست که پایگاه داده نرم افزار CRM به کمک می آید.

مرکز تماس CRM پلتفرمی است که بازاریابان از آن برای ساده‌سازی فرآیند ارتباط و بهبود بهره‌وری تماس استفاده می‌کنند. این سیستم توانایی رسیدگی به کلیه تماس های سرد ورودی و خروجی مشتریان بالقوه و فعلی را دارد.

مزایا و کاربردهای نرم افزار CRM در بازاریابی تلفنی

به طور کلی می توان گفت که CRM بستری برای خودکارسازی فرآیند تماس و ادغام تمام اطلاعات مهم در یک مکان است. هنگامی که شما یک پلتفرم واحد برای ذخیره تمام داده های مربوط به مکالمه تلفنی دارید، سردرگم نمی شوید و از هیچ اشتباهی دور نمی شوید. اما اینها همه مزایای CRM در بازاریابی تلفنی نیست…

1) همیشه با مشتریان

زمانی که تصمیم به اجرای کمپین بازاریابی تلفنی دارید، یکی از وظایف اصلی این است که همیشه در دسترس مشتریان باشید. این روزها اکثر مراکز تماس 24 ساعته و 7 روز هفته باز هستند.

وقتی از CRM استفاده می‌کنید، همه تماس‌ها به‌طور خودکار به نمایندگان فروش ارسال می‌شوند تا مشتری مجبور نباشد منتظر بماند. با توزیع خودکار تماس ها، حجم کار به طور مساوی بین تیم ها در شیفت های مختلف توزیع می شود.

2) برقراری ارتباط مداوم با اعضای تیم

تجربه نشان می دهد که هنگام برقراری ارتباط با مشتریان، ممکن است نیاز به انتقال داده های مهم وجود داشته باشد. طبیعتا این احتمال وجود دارد که یکی از اعضای تیم پاسخ سوال را نداند و برای حل مشکل مشتری به اطلاعات خاصی نیاز داشته باشد. در چنین سناریویی امکان جستجوی اطلاعات در کانال های مختلف و اتلاف وقت مشتری وجود ندارد.

CRM به عنوان یک نرم افزار بازاریابی تلفنی به شما کمک می کند تا در ارتباط مستمر با اعضای تیم خود باشید و در صورت نیاز فایل های ضروری را در یک مکان به اشتراک بگذارید.

3) ارزیابی عملکرد کارکنان

با ویژگی هایی مانند ردیابی فعالیت و گوش دادن به تماس های ضبط شده، می توان تمامی تماس های دریافتی را مدیریت کرد و ارزیابی عملکرد فروشندگان تا حد امکان آسان خواهد بود.

به یاد داشته باشید، شما هنوز توانایی ارزیابی گردش کار، تجزیه و تحلیل گزارش های فروش و موارد دیگر را دارید. با کمک این ویژگی ها، به راحتی متوجه خواهید شد که تیم شما چگونه کار می کند و تلاش های آنها چقدر موثر بوده است.

4) بازیابی اطلاعات مهم برای آموزش کارکنان

یکی از مهم ترین فعالیت های آموزشی برای کارکنان مرکز تماس، گوش دادن به تماس های از پیش ضبط شده و بررسی ضبط شده چت است.

با قابلیت ضبط مکالمات در CRM جلسات آموزشی پربارتر و کارآمدتری خواهید داشت. با مراجعه به تعاملاتی که قبلاً با افراد مختلف داشته اید، به فرآیند استاندارد و کارآمدی دست خواهید یافت که واقعاً بر مشتریان تأثیر می گذارد.

5) ایجاد یک تجربه عالی برای مشتری

هدف اصلی از راه اندازی مراکز تماس در شرکت ها بهبود رضایت مشتریان و افزایش درآمد است. سیستم CRM با قابلیت هایی که دارد ابزاری ضروری برای بهبود تجربه مکالمه تلفنی محسوب می شود. به عنوان مثال، امکان سفر خودکار مشتری از طریق فرآیند تماس نه تنها باعث صرفه جویی در زمان می شود، بلکه یک تجربه استثنایی برای مشتری ایجاد می کند.

نتیجه

نقطه قوت اصلی نرم افزار بازاریابی تلفنی افزایش تعداد تماس ها در زمان کمتر است. در اینجا نحوه اجرای کمپین های بازاریابی تلفنی با کارمندان کمتر و تاثیر بیشتر آورده شده است. نرم افزار CRM به عنوان یکی از پرکاربردترین ابزارهای مدیریت ارتباط با مشتری، مزایای بسیاری را در این زمینه نشان داده است. ویژگی هایی مانند گزارش و ضبط تماس های ورودی و خروجی و همچنین خودکارسازی فرآیند تماس، بسیاری از شرکت ها را به فکر خرید CRM به عنوان یک سیستم بازاریابی تلفنی انداخته است.

سوالات متداول

نرم افزار بازاریابی تلفنی چیست؟

نرم افزار بازاریابی تلفنی با خودکارسازی فرآیند تماس و هدف قرار دادن هوشمندانه مشتریان، اثربخشی کمپین بازاریابی تلفنی را تا حد زیادی بهبود می بخشد. در اینجا فروشندگان می توانند به جای تکیه بر روش های قدیمی، تماس های بیشتری را در زمان کمتری برقرار کنند و به نیازهای مشتری توجه بیشتری داشته باشند.

نرم افزار بازاریابی تلفنی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

شماره گیری خودکار، دانلود یا آپلود لیست شماره تلفن ها، ارسال پیام های صوتی و امکان ادغام با سایر پلت فرم های ارتباطی از ویژگی های کلیدی هر نرم افزار بازاریابی تلفنی است و CRM همه آنها را دارد.

آیا این مقاله را پسندیدید؟


پیشنهاد ویژه

راهنمای عملی مذاکرات تلفنی

didar-crm-کارشناس-فروش
didar-crm-کارشناس-فروش