نقشه گوگل در سال 2005 راه اندازی شد، شاید در آن روزها هیچکس تصور نمی کرد که این نقشه به یکی از مهم ترین ابزارهای جذب مشتری و فروش بیشتر تبدیل شود.
اما چگونه؟
اکثر مردم از Google برای یافتن مشاغل نزدیک محل زندگی یا محل کار خود استفاده می کنند. گوگل همچنین 3 رشد کسب و کار نزدیک به آنها را نشان می دهد.
بد نیست بدانید که 42 درصد از مردم روی 3 کسب و کاری که گوگل ارائه می دهد کلیک می کنند! 60٪ از آنها مستقیماً از این صفحه با تجارت تماس می گیرند.
از این رو در این مقاله نحوه ثبت مکان در نقشه گوگل را به شما آموزش می دهیم. پس اگر می خواهید این فرصت را از دست ندهید تا انتها با ما همراه باشید.
چگونه می توانم یک مکان را در Google Maps ثبت کنم؟
در بخشهایی از جهان که زندگی عادی است، کاربران میتوانند یک صفحه اختصاصی Google Business برای رشد کسب و کار خود ایجاد کنند. اما ما تحت تحریم های بی شماری هستیم.
یکی از موانع ایجاد شده توسط این تحریم ها عدم امکان استفاده از مواردی مانند Google Business است!
با وجود این محدودیت، هنوز امکان ثبت مکان در نقشه گوگل وجود دارد; این بدان معنی است که می توانید فروشگاه یا مجموعه خود را به نقشه گوگل اضافه کنید و آنها را در معرض دید دیگران قرار دهید.
با افزودن مکان مجموعه به نقشه گوگل:
- شما خود را به عنوان یکی از مشاغل نزدیک به مصرف کننده نشان می دهید که به شما نیاز دارد (مثلاً خیاط در تاجیکی).
- وب سایت شما در جستجوهای محلی رتبه بهتری خواهد داشت.
- هنگامی که نام خود را جستجو می کنید، اطلاعات خاصی در مورد مجموعه نمایش داده می شود.
در زیر به نحوه ثبت موقعیت مکانی در Google Maps با استفاده از دستگاه تلفن همراه و رایانه خواهیم پرداخت.
مراحل ثبت مکان با کامپیوتر
اگر قصد دارید آدرس را با استفاده از رایانه در Google Maps ثبت کنید، اولین قدم وارد کردن maps.google.com است. در بالا و سمت چپ صفحه، در کادر «جستجوی نقشه های گوگل»، آدرس خیابان یا شهری را که می خواهید ثبت نام کنید، جستجو کنید.
سپس بر روی آن مکان کلیک کنید و در سمت چپ صفحه و در منوی ظاهر شده گزینه «Add Missing Location» را انتخاب کنید.
اگر میخواهید مکان را خیلی دقیق انتخاب کنید، روی مکان واقعی مکان کلیک راست کنید، سپس از بین گزینههای موجود گزینه «افزودن مکان گمشده» را انتخاب کنید.
در هر دو حالت فرمی مشابه تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.
فیلد اول مربوط به نام مکان است. این قسمت الزامی است و شما باید نام رشد کسب و کار خود را بنویسید.
فیلد دوم برای تعیین موضوع و نوع فعالیت است.باید این قسمت را هم انتخاب کنید. گزینه های پیش روی شما عبارتند از:
- صنایع غذایی؛
- مرکز خرید؛
- مراکز خدمات؛
- مراکز اقامتی؛
- مناطق تفریحی؛
- مراکز مذهبی؛
- مراکز اداری و صنعتی؛
- مناطق مسکونی؛
- مراکز آموزشی.
هر کدام از موارد بالا را که انتخاب کنید، همچنان طیف وسیعی از گزینهها را برای تعیین دقیق حوزه فعالیت خواهید دید. بیایید مورد اول یعنی صنایع غذایی را به عنوان مثال در نظر بگیریم.
- نانوایی؛
- قصابی؛
- قهوه؛
- مزرعه;
- میوه فروشی؛
- یک بستنی فروشی
همچنین بالای این آیتم ها گزینه رستوران وجود دارد که با انتخاب آن می توانید رستوران های بسیار متنوعی از رستوران های ترکی گرفته تا رستوران های آسیایی را مشاهده کنید.
به طور کلی، جعبه دوم، بسیار دقیق، موضوع فعالیت مکان مورد نظر را تعیین می کند.
فیلد سوم مربوط به آدرس است. با انتخاب نقطه ای از نقشه، این فیلد به صورت خودکار پر می شود.
در زیر این بخش یک نقشه کوچک را مشاهده خواهید کرد. اگر می خواهید تغییری در مکان انتخابی ایجاد کنید، روی “ویرایش مکان نقشه” کلیک کنید.
در قسمت چهارم می توانید آدرس را با دقت بیشتری بنویسید; مثلا هایپر مارکت صفا به میدان وطن نرسید!
فیلد بعدی، ساعت، ساعات کار مجموعه را نشان می دهد. برای ورود به صفحه جدید روی آن کلیک کنید.
درست مانند تصویر زیر، تمام روزهای هفته را خواهید دید. می توانید مشخص کنید که چه روزهایی مجتمع باز است و چه روزهایی کاملا تعطیل است.
جلوی هر روز یک نماد مداد وجود دارد. روی آن کلیک کنید تا مشخص شود بسته است یا خیر.
در پایین و بعد از آخرین روز، شنبه، سه گزینه وجود دارد:
- ویرایش تمام ساعات: ساعت فعالیت مجموعه را در تمام روزهای هفته مشخص کنید (اگر ساعات کاری شما در طول هفته یکسان است، از این گزینه استفاده کنید.)
- ویرایش دوشنبه تا جمعه: ساعات کاری را از دوشنبه تا جمعه تنظیم کنید (این گزینه برای شرکت های خارجی مناسب است تا ساعات کاری را در روزهای هفته به استثنای تعطیلات تنظیم کنند.)
- ویرایش شنبه-یکشنبه: ساعت کاری شنبه و یکشنبه را مشخص کنید (این برای شرکت های خارجی هم مفید است 😁)
نکته: از آنجایی که روزهای هفته و تعطیلات ما با کشورهای خارجی متفاوت است، لطفا ساعات کاری روزهای هفته و تعطیلات را جداگانه وارد کنید. می توانید از همان گزینه «ویرایش همه ساعت ها» استفاده کنید و سپس ساعات کاری را در روزهای پنجشنبه و جمعه تغییر دهید.
اگر مجموعه شما 24 ساعته باز است، گزینه “Open 24 ساعت” را انتخاب کنید. گزینه «بسته» نیز برای اعلام تعطیلی در آن روز است.
پس از تعیین ساعت کاری، بر روی فلش برگشت و سپس گزینه “ذخیره” کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.
دو فیلد بعدی (1 و 2) مربوط به اطلاعات تماس است; قسمت اول مربوط به شماره تلفن و قسمت دوم وب سایت مجموعه است.
در آخرین زمینه، یعنی. سوم، شما همچنین می توانید تاریخ شروع مجموعه را مشخص کنید. شما نیازی به پر کردن این فیلد ندارید. اما در نظر داشته باشید که هر چه اطلاعات بیشتری وارد کنید، شانس بیشتری برای کسب رتبه بهتر خواهید داشت.
در پایان می توانید با کلیک بر روی “افزودن عکس” تصاویری از فروشگاه یا مجموعه اضافه کنید.
حالا بیایید با گوشی موقعیت مکانی را در نقشه گوگل ثبت کنیم.
نحوه ذخیره موقعیت مکانی در نقشه گوگل با گوشی
ویدیویی برای این قسمت آماده کرده ایم که از شما دعوت می کنیم ابتدا آن را تماشا کنید:
طبق ویدیو ابتدا محل مورد نظر را مشخص کنید. سپس نوار پایین ایجاد شده را بکشید تا گزینه های بیشتری را ببینید. از میان این گزینه ها، «Add Missing Location» را انتخاب کنید.
سپس مانند ثبت موقعیت مکانی در نقشه گوگل از طریق رایانه، فرمی حاوی چندین فیلد باز می شود. در فیلد اول باید نام مجموعه را وارد کنید و اجباری است. در قسمت دوم باید نوع فعالیت را مشخص کنید. گزینه ها مانند بخش ثبت نام کامپیوتر هستند، از صنایع غذایی گرفته تا مراکز آموزشی.
فیلد سوم آدرس را نشان می دهد. در زیر این فیلد می توانید نقشه ای را مشاهده کنید که با کلیک بر روی “ویرایش مکان نقشه” می توانید مکان دقیق آن را روی نقشه مشخص کنید. فیلد زیر این کارت برای افزودن اطلاعات آدرس اضافی است.
در زیر به بخش «افزودن جزئیات بیشتر» میرسیم. روی آن ضربه بزنید تا فیلدهای مربوط به آن بخش باز شود:
- ساعات کار: ساعت کار مجموعه را مشخص کنید.
- شماره تلفن: شماره تلفن؛
- وب سایت: آدرس سایت.
قسمت آخر یا «درباره» مربوط به تاریخ شروع فعالیت مکانی است که می خواهید ثبت نام کنید. در نهایت، اگر میخواهید عکسهایی را از مجموعه به محل ضبط اضافه کنید، روی گزینه «افزودن عکس» ضربه بزنید.
ما قطعاً توصیه می کنیم که این کار را انجام دهید. زیرا تاثیر زیادی در تصمیم گیری مخاطب و ارتباط با او دارد. مردم دوست دارند مجموعه شما را بشناسند و پشت صحنه را ببینند.
در نهایت، پس از پر کردن فرم، برای تکمیل کار، روی «ارسال» ضربه بزنید.
حالا که این کار را انجام دادید، چقدر طول می کشد تا گوگل موقعیت مکانی را به نقشه خود اضافه کند؟
ثبت مکان در نقشه گوگل چقدر طول می کشد؟
پس از ثبت مکان در Google Maps، مدتی طول می کشد تا گوگل تغییرات شما را ثبت کند. این زمان بسته به عوامل مختلف متفاوت است. عواملی مانند اهمیت مکانی که اضافه کردید، میزان تغییرات ایجاد شده و حتی سوابق شخصی که تغییرات را ایجاد کرده است.
گوگل سیستمی به نام Local Guide دارد! بر اساس این سامانه، کاربرانی که قبلا امتیاز بیشتری از این موتور جستجو دریافت کرده اند، اعتبار بیشتری دارند.
به گفته گوگل، اقداماتی مانند ثبت امتیاز، نوشتن نظرات، افزودن عکس و افزودن مکان های جدید شامل امتیاز می شود. هرچه این امتیاز بیشتر شود، اعتبار افزایش می یابد. این بدان معنی است که تغییرات اعمال شده سریعتر ظاهر می شوند.
علاوه بر این، تأیید تغییرات ایجاد شده توسط سایر کاربران می تواند روند استقرار را سرعت بخشد. اما اگر کارشناسان گوگل مجبور به تایید این تغییرات شوند، کمی بیشتر طول می کشد.
به طور کلی، ممکن است چند ساعت یا چند روز طول بکشد تا مکان به Google Maps اضافه شود. پس نگران نباش!
حال به یک سوال مهم می رسیم:
نکات و نظرات مشتریان در Google Maps چقدر مهم است؟
پس از ثبت مکان در گوگل مپ، کاربران این امکان را دارند که به مکان اضافه شده امتیاز دهند و نظر خود را در مورد آن بنویسند. این نظرات و رتبه بندی ها یکی از 3 سیگنال مهم و پارامتر رتبه بندی هستند.
هنگام نمایش نتایج، سه عامل زیر بسیار مهم هستند:
- سطح ارتباط
- فضا
- محبوبیت و شهرت
مورد اول و دوم که تکلیف آنها روشن است; اما برای سومی، تعداد نظرات ثبت شدهمیزان محبوبیت را تعیین می کند.
نکته: اگر دو فروشگاه از نظر درجه اتصال و فاصله تفاوتی نداشته باشند، فروشگاهی که نظرات بیشتری دارد بالاتر نشان داده می شود. زیرا به گفته گوگل محبوب تر و مشهورتر است.
جدای از بحث رتبه بندی باید به تاثیر نظرات مثبت در تصمیم گیری افراد نیز اشاره کرد. اکثر مردم قبل از خرید چیزی، نظرات دیگران را می خوانند. بنابراین، هر چه نظرات مثبت بیشتری داشته باشید، شانس بیشتری برای تبدیل شدن به مشتریان علاقه مند خواهید داشت.
بد نیست بدانید طبق آمارهای موجود مردم به کسب و کارهای با امتیاز زیر 4 اعتماد ندارند!
نکته: نتایج و نظرات نباید جعلی باشند! زیرا گوگل و کاربران متوجه خواهند شد و نتیجه معکوس خواهد داشت. در اینکه همه 5 نکته و همه نظرات کاملاً مثبت و اغراق آمیز و اینها باشد جای تردید است.
اگر موافقید به انتهای این مقاله برویم!
قبل از اینکه خیلی دیر شود مکان خود را ثبت کنید!
در دنیای امروز باید از همه ابزارها و امکانات برای تبلیغ رشد کسب و کار خود استفاده کنید. یکی از این ابزارهای موثر و رایگان گوگل مپ است. در این مقاله نحوه ثبت مکان در نقشه گوگل را یاد گرفتیم.
ما همچنین در مورد اهمیت نظرات و رتبه بندی کاربران برای هر مکان لیست شده در Google صحبت کردیم.
اگر محل رشد کسب و کار شما در نقشه گوگل خالی است، لحظه ای درنگ نکنید و همین حالا آن را ثبت کنید.
حالا به من بگویید: به نظر شما چگونه می توان از نقشه های گوگل بهتر استفاده کرد؟ چه نگرانی هایی در مورد ثبت موقعیت مکانی در Google Maps دارید که ما به آنها پاسخ نداده ایم؟ در قسمت نظرات برای ما بنویسید.
منابع:
بیم باکس | انسان درونی | نابغه