اینفلوئنسر مارکتینگ به بخشی جدایی ناپذیر از کمپین های بازاریابی تبدیل شده است زیرا برندها به جای شرکت ها به دنبال دستیابی به مخاطبان در بسترهای جامعه سازی و تولید محتوا هستند. وقتی به اینفلوئنسر مارکتینگ فکر می کنید، احتمالاً به اینفلوئنسرهایی فکر می کنید که دنبال کنندگان زیادی دارند و با برندها همکاری می کنند. با این حال، اینفلوئنسرهای کوچکتر (که میکرو اینفلوئنسرها نیز نامیده می شوند) در بین بازاریابان محبوبیت پیدا می کنند.

HubSpot اخیراً 1200 بازاریاب جهانی را مورد بررسی قرار داد و دریافت که 64 درصد از بازاریابان، میکرو اینفلوئنسرها را در میان سازندگانی که در سال 2022 با آنها کار کرده بودند نام بردند. 53 درصد از بازاریابان گفتند که قصد دارند در سال 2023 با میکرو اینفلوئنسرها همکاری کنند. میکرو اینفلوئنسرها و آیا شما هم باید همین کار را انجام دهید؟ برای پاسخ به این سؤالات، در اینجا چهار دلیل مبتنی بر داده برای کار با میکرو اینفلوئنسرها در کمپین بعدی خود آورده شده است.
میکرو اینفلوئنسرها چیست؟
تحقیقات ما میکرو اینفلوئنسرها را بهعنوان خالق و تأثیرگذار با تعداد فالوور/مشترک از 10000 تا 99999 تعریف میکند. میکرو اینفلوئنسرها در جایگاه خود بسیار شناخته شده هستند و رابطه نزدیکی با فالوورهای خود دارند و در نتیجه تعامل بالایی دارند.
چرا شرکت ها باید با میکرو اینفلوئنسرها کار کنند؟
در اینجا چهار دلیل وجود دارد که چرا شرکت شما باید با میکرو اینفلوئنسرها همکاری کند.
1. میکرو اینفلوئنسرها نرخ تعامل بسیار خوبی دارند.
تحقیقات ما نشان داد که 33 درصد از بازاریابان بیشترین موفقیت را با میکرو اینفلوئنسرها در مقایسه با نانو، کلان و مگا اینفلوئنسرها داشته اند. همانطور که قبلاً گفتم، میکرو اینفلوئنسرها تعامل بسیار بالایی دارند، بنابراین جای تعجب نیست که یک سوم از پاسخ دهندگان ما موفقیت بزرگی را در کار با آنها گزارش کرده اند.
میکرو اینفلوئنسرها دارای تعامل بالایی هستند زیرا ارتباط و ایجاد رابطه با فالوورهای کمتر از میلیونها فالوور آسانتر است.
یک مطالعه اخیر توسط Later x Forh نشان می دهد که هر چه تعداد فالوورهای یک اینفلوئنسر در اینستاگرام کمتر باشد، نرخ تعامل بالاتر است. کاربران اینستاگرام با کمتر از 1000 فالوور نیز تا 8٪ از کل فالوورها را لایک می کنند، در حالی که کاربران با بیش از 10 میلیون دنبال کننده فقط 1.7٪ را دریافت می کنند.
2. مقرون به صرفه تر از اینفلوئنسرهای کلان هستند.
طبق گفته Shopify، میکرو اینفلوئنسرها با 5000 تا 30000 فالوور بین 73 تا 318 دلار برای هر پست رسانه اجتماعی دریافت می کنند. به طور خاص، Shopify می گوید که کسب و کارها می توانند انتظار داشته باشند که به میکرو اینفلوئنسرها در حدود نرخ های زیر پرداخت کنند:
- 172 دلار برای هر پست اینستاگرام
- 219 دلار برای یک ویدیوی اینستاگرام
- 73 دلار برای هر استوری اینستاگرام
- 318 دلار برای هر پست فیس بوک
- 908 دلار برای هر ویدیوی YouTube
این کمتر از تأثیرگذاران با بیش از 500000 دنبال کننده است. این اینفلوئنسرها معمولاً بین 2085 تا 3318 دلار برای هر پست دریافت می کنند. برای این اینفلوئنسرها، شرکت ها می توانند انتظار داشته باشند که هزینه های زیر را پرداخت کنند:
- 2085 دلار برای هر پست اینستاگرام
- 3318 دلار برای یک ویدیوی اینستاگرام
- 721 دلار برای هر استوری اینستاگرام
- 2400 دلار برای هر پست فیس بوک
- 3857 دلار برای هر ویدیوی YouTube
اگر شما یک رشد کسب و کار کوچکتر هستید که به دنبال دستیابی به مخاطبان هدفمندتر به صورت آنلاین بدون شکستن بودجه خود هستید، میکرو اینفلوئنسرها سرمایه گذاری ارزشمندی خواهند بود.
3. آنها تقریباً نیمی از تأثیرگذاران را تشکیل می دهند.
میکرو اینفلوئنسرها با 5000 تا 20000 فالوور 47.3 درصد از اینفلوئنسرها را تشکیل می دهند. اینفلوئنسرهای میان رده 26.8 درصد و نانو اینفلوئنسرها 18.74 درصد را تشکیل می دهند. اینفلوئنسرهای کلان در چشم انداز اینفلوئنسر مارکتینگ نادر هستند.
از آنجایی که میکرو اینفلوئنسرها بخش بزرگی از بازار را تشکیل می دهند، یافتن موردی که متناسب با جایگاه شما باشد، دیدگاه شما را به اشتراک بگذارد و بتواند به مخاطبان شما نفوذ کند بسیار امکان پذیر است.
4. آنها اصالت و اعتبار را در جایگاه خود ترویج می کنند.
همانطور که قبلا ذکر شد، میکرو اینفلوئنسرها می توانند ارتباط نزدیکی با مخاطبان خود ایجاد کنند و در نتیجه تعامل بیشتری نسبت به اینفلوئنسرهای کلان داشته باشند. فرض کنید میتوانید از یک میکرو اینفلوئنسر برای تأیید محصول خود استفاده کنید. در این صورت، این اینفلوئنسر احتمالاً شهرت شما را افزایش می دهد و در رشد کسب و کار شما اعتماد ایجاد می کند.
5 برندی که با میکرو اینفلوئنسرها همکاری می کنند
برندهای زیر بازاریابی میکرو اینفلوئنسر را در استراتژی بازاریابی خود گنجانده اند:
1. La Croix
برند آب گازدار La Croix با چندین میکرو اینفلوئنسر برای نمایش محصولات خود همکاری کرده است. برای تشویق همکاری اینفلوئنسرها، این برند کوپنهایی را برای موارد رایگان نوشیدنیهای خود به میکرو اینفلوئنسرهایی با حداقل 1000 فالوور ارسال میکند. به عنوان مثال، پست اینستاگرام زیر میکرو اینفلوئنسر و روزنامه نگار آندریا آلبرز را نشان می دهد که قوطی La Croix را در کنار درخت کریسمس در دست گرفته است.
2. دنیل ولینگتون
دانیل ولینگتون یک برند ساعت سوئدی است که جامعه جهانی سفیران خود را برای تشویق همکاری با میکرو اینفلوئنسرها راه اندازی کرده است. مسابقه روزانه #DWPickoftheday این شرکت اینفلوئنسرها را به چالش می کشد تا محتوای مهیج ایجاد کنند تا در حساب اصلی شرکت نمایش داده شود. میکرو اینفلوئنسرهایی مانند ملانی واکلاویکووا اغلب در اینستاگرام این شرکت حضور دارند.
3. دانشیار
خرده فروش آنلاین Asos از طریق برنامه Asos Insiders خود با میکرو اینفلوئنسرها کار می کند. از طریق این برنامه، Asos از هر تعداد دنبال کننده اینفلوئنسر برای تبلیغ لباس و محصولات زیبایی خود پیدا می کند. یکی از میکرو اینفلوئنسرهایی که بازاریاب با آن کار کرده است، لورن نیکول است، اینفلوئنسر مد و ویرایشگر با 74.6 فالوور در اینستاگرام.
4. کوکاکولا
حتی برندهای بزرگ و با سابقه ای مانند کوکاکولا از بازاریابی میکرو اینفلوئنسر در کمپین ها استفاده کرده اند. کمپین #Cokeambassador کوکاکولا از اینفلوئنسرها استقبال می کند تا عکس ها و ویدیوهایی از خود با محصولات کوکاکولا پست کنند.
5. توقف کنید
برند کفش قایق اسپری اغلب با میکرو اینفلوئنسرها در رسانه های اجتماعی خود همکاری می کند. Sperry بودجه ای برای اینفلوئنسرها فراهم می کند تا جامعه و مخاطبان خود را درگیر کنند. این شرکت همچنین OpenSponsorship را برای ارتباط ورزشکاران با این برند راهاندازی کرد که در نتیجه بیش از 6000 ورزشکار از 160 رشته ورزشی با Sperry کار کردند.
به طور خلاصه، میکرو اینفلوئنسرها تعامل عالی و رابطه نزدیک با پیروان خود دارند. استفاده از میکرو اینفلوئنسرها در کمپین بازاریابی بعدی شما راهی موثر و مقرون به صرفه برای ارتباط با مخاطبان هدف خود در رسانه های اجتماعی یا پلتفرم های مبتنی بر جامعه است. اکنون که مزایای میکرو اینفلوئنسرها را می دانید، آماده همکاری با کسانی هستید که کارشان با دید شما همسو است.