بهترین هاست برای وردپرس هاست لینوکس است و در بین پنل های آن هاست سی پنل و دایرکت ادمین طرفداران بیشتری دارد. با وجود اینکه دایرکت ادمین از نظر گرافیکی کمی ضعیف تر است اما همچنان طرفداران خود را دارد با این مقدمه کوتاه شروع به نصب وردپرس روی دایرکت ادمین می کنیم. مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین بسیار ساده است در ویدیوی زیر مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین را مشاهده کنید و طبق ویدیو مراحل را دنبال کنید.

مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین

پس از خرید هاست دایرکت ادمین، با نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط شرکت هاست وارد هاست خود شوید. File Manager را پیدا کنید و روی html عمومی از گزینه های آن کلیک کنید. این بخش این ریشه اصلی است این مال شماست

نکته در برخی هاست ها می توانید با ارسال تیکت درخواست تغییر پنل کاربری خود از دایرکت ادمین به سی پنل را بدهید.مراحل نصب وردپرس در سی پنل مشابه نصب وردپرس در دایرکت ادمین است.

1. یک پایگاه داده در هاست دایرکت ادمین ایجاد کنید

برای نصب وردپرس باید یک پایگاه داده ایجاد کنید. در صفحه اصلی، کنترل پنل مدیریت MySQL را انتخاب کنید تا وارد قسمت Manage your database در دایرکت ادمین شوید.

مدیریت sql من برای ایجاد پایگاه داده

هر تعداد پایگاه داده ای که ایجاد کرده اید را می توان در اینجا در دکمه مشاهده و مدیریت کرد یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید کلیک.

ایجاد پایگاه داده در دایرکت ادمین

  • نام پایگاه داده: نامی را برای پایگاه داده انتخاب کنید. هنگام انتخاب نام پایگاه داده، به خاطر داشته باشید که به حروف کوچک و بزرگ حساس است. پس فراموش نکنید که نام و رمز عبور را ذخیره کنید.
  • نام کاربری پایگاه داده: نامی را برای دسترسی به این پایگاه داده انتخاب کنید. بهتر است نام پایگاه داده با نام کاربری متفاوت باشد.
  • نام کاربری رمز عبور: در این قسمت از یک رمز عبور پیچیده که شامل اعداد، حروف بزرگ و کوچک و کاراکتر است استفاده کنید.
  • تایید رمز عبور: رمز عبور ثبت شده در بالا را یک بار دیگر در قسمت تایید رمز عبور وارد کنید. در نهایت روی دکمه ایجاد کلیک کنید.

ثبت اطلاعات پایگاه داده نصب وردپرس

تا اینجا آموزش نصب وردپرس را در دیتابیس دایرکت ادمین ساختیم، اکنون وردپرس را دانلود می کنیم:

2. فایل های وردپرس را در هاست دایرکت ادمین آپلود کنید

برای نصب وردپرس به پنل دایرکت ادمین رفته و وارد شوید مدیر فایل که باید انجام شود

برای نصب وردپرس روی دایرکت ادمین وارد فایل منیجر شوید

فایل wordpress باید در پوشه باشد public_html بارگذاری

نصب وردپرس در public_html direct admin

برای آپلود فایل ها دکمه + روی یا گزینه ضربه بزنید فایل ها را آپلود کنید انتخاب کنید.

فایل وردپرس را برای نصب وردپرس در دایرکت ادمین آپلود کنید

در پایان پیام موفقیت را مشاهده خواهید کرد. دکمهبرای بازگشت اینجا کلیک کنیدبر روی “برای ادامه نصب وردپرس” کلیک کنید.

3. فایل وردپرس را از حالت فشرده خارج کنید

فایلی که در مرحله قبل آپلود کردید یک فایل فشرده است که باید نصب کنید استخراج کردن انجام دادن. روی فایل کلیک راست کرده و دکمه Extract را فشار دهید. بعد از این کار 3 پوشه wp-admin، wp-content، wp-includes و تعدادی فایل دیگر در دسترس شما خواهد بود که در پوشه ای به نام وردپرس قرار دارند که باید حذف شوند.

فایل را در دایرکت ادمین از حالت فشرده خارج کنید

نکته: فایل های وردپرس باید در روت باشند یعنی. public_html قرار گیرد زیرا هر فایلی که در اینجا قرار داده شود با مشخص کردن آدرس سایت آپلود خواهد شد. به عنوان مثال، اگر آدرس سایت شما www.rtl-theme.com باشد، با تایپ آدرس www.rtl-theme.com/wordpress، وردپرس ظاهر می شود. بنابراین باید تمامی فایل های مرتبط با وردپرس را انتخاب کنید و گزینه copy یا move را فشار دهید و سپس با انتخاب مسیر public_html انتقال دهید یا می توانید محتوای فایل وردپرس را مانند ویدیو فشرده و بارگذاری کنید تا نیازی به انتقال فایل ها نباشد.

4. نصب وردپرس

پس از ایجاد پایگاه داده و آپلود فایل وردپرس، اکنون به مرحله اصلی نصب وردپرس در دایرکت ادمین می رسیم. آدرس دامنه روی یکی از تب های مرورگر کلیک کنید. پس از انجام این کار، تصویر زیر را مشاهده می کنید، بر روی دکمه “بریم” کلیک کنید.

قالب وردپرس را در مدیریت مستقیم نصب کنید و go را انتخاب کنید

موارد برای تکمیل شامل نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور شما مرحله اول را ایجاد کرده اید. میزبان پایگاه داده لوکال هاست را قرار دهید و برای امنیت بیشتر می توانید پمیز یشوند تغییر دادن

وارد کردن نام کاربری و رمز عبور پایگاه داده در نصب وردپرس در دایرکت ادمین

در مرحله بعدی نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین باید اطلاعات سایت را وارد کنید که بسیار مهم است.

فیلدهایی که باید در این صفحه پر کنید:

  • عنوان سایت: علاوه بر دامنه، سایت شما یک عنوان نیز دارد که برای نمایش نام سایت در هدر مرورگر استفاده می شود. نگران نباشید، می توانید بعداً این تنظیمات را تغییر دهید.
  • نام کاربری: نام کاربری که در این صفحه وارد می کنید در واقع نام کاربری مدیر سایت برای ورود به داشبورد وردپرس است. این نام کاربری را در جایی ذخیره کنید.
  • کلمه عبور: وردپرس به طور خودکار یک رمز عبور قوی برای شما ایجاد می کند که می توانید خودتان آن را ایجاد کنید.
  • ایمیل شما: همچنین باید ایمیل خود را در این قسمت ثبت کنید. با استفاده از این ایمیل می توانید فعالیت های مختلفی مانند بازنشانی رمز عبور حساب مدیر را انجام دهید. پس ثبت ایمیل را فراموش نکنید به آن دسترسی داشته باشید.

تعیین نام کاربری و رمز عبور وردپرس در بسته برای نصب آسان در دایرکت ادمین

گزینه دیگری که در پایین صفحه مشاهده می کنید، نمایش موتورهای جستجو و- اگر نمی خواهید سایت را تا زمان نهایی شدن در معرض فهرست موتورهای جستجو قرار دهید. برای آشنایی با این گزینه و زمان فعال کردن آن، به مقاله وظایف پس از نصب وردپرس مراجعه کنید.

نکته: لطفا admin را به عنوان کاربر و رمز عبور ادمین انتخاب نکنید زیرا این کار را برای هکرها آسان می کند.

موارد دیگری وجود دارد که می تواند به جلوگیری از هک شدن وب سایت شما کمک کند. من راه حل ارائه می کنم افزایش امنیت وردپرس ادامه مطلب

پس از کلیک بر روی دکمه راه اندازی وردپرس، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد که به شما اطلاع می دهد که سایت شما راه اندازی شده است. فقط

آخرین مرحله راه اندازی و نصب وردپرس

امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد اگر در هر یک از مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین سؤالی دارید، لطفاً در بخش نظرات با ما تماس بگیرید.