انتظار می‌رود حجم جهانی واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت ترکیبی بین سال‌های 2021 تا 2028 بیش از 220 میلیارد دلار افزایش یابد. تیم کوک، مدیر عامل اپل گفت که روزی AR در زندگی روزمره ما به اندازه خوردن سه بار در روز اهمیت خواهد داشت. روز.”

یک شخص با یک ویژگی بازاریابی واقعیت افزوده در تبلت خود تعامل دارد

AR همچنین راه خود را به صنایع مختلف از جمله بازاریابی باز کرده است. در واقع، بسیاری از افراد هر روز بدون اینکه متوجه شوند از تجربیات AR از برندها استفاده می کنند، مانند فیلترهای عکس و ویدیو در رسانه های اجتماعی.

اگر تعجب می کنید که AR چگونه در بازاریابی نقش دارد، این پست به هشت شرکتی می پردازد که از AR به روش های خلاقانه و الهام بخش استفاده کرده اند که می توانید از آنها برای فکر کردن و اجرای استراتژی خود استفاده کنید. نکات، سیستم ها و منابع توصیه شده را باز کنید تا از منحنی فناوری جلوتر بمانید.

نمونه هایی از واقعیت افزوده

واقعیت افزوده برای بازاریابی محصول

1. Pokémon GO

Pokemon GO در سال 2016 طوفان جهان را به خود اختصاص داد و یکی از قابل توجه ترین تجربیات AR است.

پوکمون برو

منبع تصویر

در این برنامه، کاربران اعلان‌های مربوط به پوکمون‌های واجد شرایط را در منطقه خود دریافت می‌کنند و دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه پیدا کردن و گرفتن آنها دریافت می‌کنند. هنگامی که آنها با یک پوکمون روبرو می شوند، شخصیت بر روی مکان واقعی کاربر برنامه قرار می گیرد – یک تجربه AR.

این بازی حول محور گرفتن پوکمون های موجود قبل از هر کس دیگری ساخته شده است، به همین دلیل است که وقتی برنامه برای اولین بار منتشر شد، افراد در گروه ها جمع می شدند تا سعی کنند اولین نفری باشند که شخصیت را بگیرند.

2. انبار خانه

تزیین خانه آسان نیست – چگونه می دانید که واقعاً از رنگ زردی که در فضای مجازی زیبا به نظر می رسد اما ممکن است در حمام شما بیش از حد روشن باشد را دوست دارید؟ اگر آن میز قهوه آنطور که انتظار داشتید در اتاق نشیمن شما جای نگیرد چه؟

در سال 2015، Home Depot برنامه Project Color خود را راه اندازی کرد که از فناوری انحصاری استفاده می کند تا به مصرف کنندگان نشان دهد رنگ رنگ در خانه آنها چگونه به نظر می رسد. فناوری AR نور، اشیاء و سایه‌های اتاق را در نظر می‌گیرد، بنابراین می‌توانید ببینید که سایه زرد در زندگی واقعی چگونه به نظر می‌رسد. اگر به قضاوت خود اعتماد ندارید، می‌توانید تصاویری از برنامه را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید تا نظر دوستانتان را جلب کنید.

Home Depot تنها فروشگاه اثاثیه منزل نیست که از واقعیت افزوده برای ایجاد ارزش برای مصرف کنندگان خود استفاده می کند – IKEA فناوری AR مشابهی را در برنامه خود تعبیه کرده است.

3. IKEA

IKEA از AR برای کمک به خریداران برای آزمایش و تجسم محصولات در فضای خود قبل از خرید استفاده می کند.

ابزارهای متعددی را برای نیازهای مشتریان ارائه می‌کند، مانند برنامه IKEA Place، که مدل‌های بزرگ مبلمان را در اتاق‌های واقعی پوشش می‌دهد، یا خانه برنامه‌ریزی شده IKEA، که به افراد کمک می‌کند مجموعه‌هایی از مبلمان مانند کابینت آشپزخانه بسازند تا مطمئن شوند. که قبل از سفارش راضی هستند.

ikea-1

منبع تصویر

4. صفورا

دلیلی وجود دارد که بسیاری از مردم محصولات آرایشی را به صورت آنلاین نمی خرند – غیرممکن است که بدانید رنگ لب را دوست دارید یا زیرسازی را، مگر اینکه آنها را در فروشگاه امتحان کنید. Sephora این مبارزه را درک می کند و به این دلیل شناخته شده است که به مشتریان در فروشگاه اجازه می دهد قبل از خرید محصولات خود را آزمایش کنند، اما ممکن است همه از انجام این کار احساس راحتی نکنند.

برای کسانی که راحت نیستند، یک کیوسک آزمایشی مجازی در فروشگاه ارائه می دهد که بازدیدکنندگان می توانند ببینند محصولات چگونه به نظر می رسند تا مطمئن شوند که راضی هستند.

5. StubHub

واقعیت افزوده به شما امکان می دهد یک فضا را تجسم کنید و با آن تعامل داشته باشید – دو ویژگی مهم هنگام انتخاب مبلغی که مایلید برای یک صندلی استادیوم بپردازید.

برای Super Bowl LII، StubHub یک ویژگی AR را به برنامه تلفن همراه خود معرفی کرد که به خریداران بلیط اجازه می داد مدل سه بعدی مجازی استادیوم بانک ایالات متحده و پارکینگ ها و غرفه های امتیازی مجاور را مشاهده کنند. این به خریداران بالقوه اجازه می‌دهد تا قبل از خرید، تجربه کامل خود را پیش‌نمایش کنند و ریسک پرداخت یک صندلی کمتر از پول را به حداقل رساند.

اتکای StubHub به AR یک مشکل مشترک مشتری را حل کرد – همانطور که مت سوان، مدیر ارشد فناوری StubHub اشاره می کند: «ما نقاط درد واقعی را حل می کنیم، نه فقط فناوری را به خاطر فناوری. برای بسیاری از مردم، این رویدادی نیست که فقط به این دلیل اتفاق بیفتد. این یک جور آیتم فهرست سطلی است.”

برای ساکنان خارج از شهر، امکان مقایسه مجازی مکان‌های صندلی‌های مختلف، راحتی را برای خریداران مردد افزایش می‌دهد.

6. فیلترهای رسانه های اجتماعی

فیلترها ویژگی‌های واقعیت افزوده هستند که کاربران رسانه‌های اجتماعی هر روز در برنامه‌های مختلف، از TikTok گرفته تا Instagram و Snapchat از آن‌ها استفاده می‌کنند. بیش از 250 میلیون نفر هر روز از ویژگی AR اسنپ چت استفاده می کنند و سازندگان در این پلتفرم بیش از 2.5 میلیون لنز AR ایجاد کرده اند.

با استفاده از فیلترها، کاربران به سادگی از خود یا چیز جالبی عکس می گیرند و یک فیلتر روی تصویر اعمال می شود، چه عینک آفتابی سرگرم کننده باشد و چه تغییر طرح رنگی یک منظره.

AR و بازاریابی تجربی

7. نتفلیکس

برای بازاریابی فصل چهارم Stranger Things، نتفلیکس یک تجربه بازاریابی حضوری و واقعیت افزوده به نام Stranger Things Experience را راه اندازی کرد. طرفداران از یک مکان خصوصی بازدید می کنند و در یک تجربه همه جانبه مرتبط با نمایش شرکت می کنند، جایی که بازی هایی با ویژگی های واقعیت افزوده بازی می کنند که به آنها کمک می کند احساس کنند در دنیای چیزهای غریبه هستند.

در گذشته، نتفلیکس فصل‌های دیگری از چیزهای عجیب و غریب را با تجربه‌های واقعیت افزوده مانند فیلترهای اینستاگرام که کاربران را در کیهان قرار می‌دهد، همه از راحتی خانه‌شان، تبلیغ کرده است.

8. پپسی

در سال 2014، پپسی فناوری AR را در یک ایستگاه اتوبوس در لندن نصب کرد و به نظر می‌رسد که شیر، بشقاب پرنده، بشقاب پرنده و سایر اشیاء مستقیم به سمت لندنی‌ها می‌روند.

این تولید شخصیت بازیگوش پپسی را به نمایش گذاشت و تجربه ای استثنایی را برای مخاطبان به ارمغان آورد. ویدئویی از فناوری AR پناهگاه اتوبوس بیش از شش میلیون بازدید در یوتیوب به خود جلب کرد – و آن را به یکی از پربازدیدترین کمپین های تبلیغاتی در یوتیوب تبدیل کرد.

زمانی که یک شرکت واقعاً مخاطبان خود را بشناسد، کمپین پپسی تأثیر AR را برجسته می کند. پپسی برای تبلیغ محصولات خود نیازی به استفاده از AR نداشت – در عوض، به کاربران خود اعتماد کرد تا از تجربه سورئال قدردانی کنند و طبیعتاً داستان را با دوستان خود به اشتراک بگذارند و سر و صدایی در اطراف برند ایجاد کند.

وضعیت AR در بازاریابی

در حالی که گنجاندن AR در بازاریابی هنوز جدید است، بازاریابان هنوز می توانند توجه داشته باشند که چگونه این برندها به طور خلاقانه این فناوری را در استراتژی های بازاریابی خود گنجانده اند.

در نهایت، با تغییر چشم‌انداز رسانه‌ها و پیشرفته‌تر شدن فناوری، بازاریابان در مشاغل با هر اندازه ممکن است فرصت‌های بیشتری برای پیاده‌سازی فناوری داشته باشند. و وقتی این کار را انجام دهند، باید خلاقانه و نوآورانه در مورد نحوه سرمایه گذاری در آن فکر کنند.

با فناوری های نوظهور همراه باشید