سال هاست که از این نگرش در حل مسایل دیدار استفاده کرده ام من این دیدگاه را از ترکیب چند مفهوم مهم مدیریتی ساخته ام و در این مقاله می خواهم این مدل فکریم را با شما به اشتراک بگذاریم.
چند دقیقه در اتاق تان را ببندیدو گوشی تان را سایلنس کنید و در حالت عمیقی این مقاله را مطالعه کنید.
من! حمید محمودزاده با همین نگرش دیدار را به پرمشتری ترین CRM ایران تبدیل کرده ام، قطعا این مدل برای شما هم می تواند اثر بخش باشد.

اگر در اتاق تان بسته، گوشی تان سایلنس و حواستان کامل جمع است، خواندن ادامه مقاله را ادامه دهید، اگر نه خواندش را به فرصتی عمیق تر موکول کنید.
فرض کنید یک پازل به شکل زیر را از دوستان هدیه گرفته اید و قرار است آن را حل کنید؟ ۳ راه حل برای تکمیل این پازل ممکن است به ذهن برسد؟
۱)همه تکه ها را با هم در جای خودشان بگذاریم
۲) از بالا سمت راست شروع کنیم
۳) تکه ای که بیشتر کمک می کند طرح پازل روشن تر شود را انتخاب کرده و آن را در جای خودش قرار دهیم.
مدلی که من در دیدار در چند سال اخیر اجرا کرده ام، راه حل سوم است.
هر روز چند تکه از پازل دیدار را انتخاب می کنم، تکه ای که بیشترین اولویت را در توسعه دیدار دارد و همان تکه را انجام می دهم و دیگر به تکه های دیگر فکر نمی کنم.
بزرگترین پرسشی که در مدیریت دیدار برای من همیشه وجود دارد این است: تکه بعدی پازل دیدار چیست؟
جالب است بدانید که ما در دیدار جلساتی منظمی با مدیران تیم های دیدار به صورت دو هفته یک بار با عنوان Next Piece Of The Puzzle داریم که در این جلسه با همفکری هم تکه بعدی پازل هر تیم را مشخص می کنیم.
من مکتب پازلیسم را از ترکیب سه مفهوم زیر ساخته ام:
- اولویت
- بردهای کوچک
- بازی سازی
اولویت یعنی اینکه کدام کار انجامش ما را بهتر، زودتر و با کیفت تر به نتیجه می رساند. مقاله های زیادی وجود دارد که نشان می دهد بردهای کوچک ما را ترغیب به بردهای بعدی می کند.
بازی سازی یعنی اینکه کار می تواند مثل یک بازی شیرین و جذاب باشد.
شما حتی می توانید از این مفهوم در کار ساده ای مثل ظرف شستن هم استفاده کنید. به جای اینکه به خیل عظیمی از ظرف های مانده از یک میهمانی فکر کنید، آن نوع ظرف های که بیشترین فضا را در سینک اشغال کرده اند را انتخاب کنید و ابتدا آنها را بشورید. نتیجه یک موفقیت کوچک + فضای بازتر سینک برای اینکه ادامه کار را راحت انجام دهید.
بارهای با آدم هایی برخورد کرده ام که:
- آنقدر مساله را برای خودشان بزرگ می کنند، که خودشان هم زورشان به حل مساله نمی رسد
- یا آنقدر انرژی شان را صرف انجام کارهای کم اولویت می کنند که زمانی برایشان باقی نمی ماند
- یا آنقدر کاری را که خودشان دوست دارند انجام می دهند که یادشان می رود که مشتری شان چه چیزی دوست دارد
- آنقدر به موضوعاتی گیر می دهند که اصلا بود آن موضوعات به ضرر کسب و کارشان و نبودش به نفع است
ساده تر برخورد کنید.
مسایل کسب و کارتان را بنویسید، در مرحله اول مطمین شوید که واقعا مسایلی که نوشتید مسایل کسب وکارتان است، اگر نیست دور بریزید. آنکه بیشترین اولویت را دارد انتخاب کنید (اولویت در رشد کسب و کار یعنی چیزی که بیشتر به مشتری شما کمک می کند) و انجامش دهید و بعد بروید سراغ بعدی به همین سادگی
به دنیای جذاب پازلیسیم خوش آمدید. حتما اگر اجرایش کردین با تگ کردن من در لینکدین، توییتر یا اینستاگرام در مورد نتایج شگفت انگیزی که گرفته اید، از نتایح ش حرف بزنید و من را مطلع کنید.
اگر می خواهید من را در این سه سوشال مدیا دنبال کنید از لینک های زیر استفاده کنید.
عضویت در خبرنامه دیدار