آدرس ورود داشبورد وردپرس خود را تغییر دهید یکی از اقدامات امنیتی جلوگیری از ورود هکرها به سایت است. بنابراین، دیگر حدس زدن آدرس ورود به سیستم مدیریت وردپرس سایت آسان نیست. در این درس آدرس ورود ادمین وردپرس را با و بدون افزونه تغییر دهید ما به شما آموزش می دهیم

چرا باید آدرس ورود به داشبورد وردپرس را تغییر دهیم؟

هنگام نصب وردپرس، آدرس صفحه ورود به وردپرس به صورت زیر است:

www.site.com/wp-login.php

www.site.com/wp-admin

همه هکرها و بدافزارها این آدرس را می دانند. داشتن این آدرس فقط دو نام کاربری و کلمه عبور تنها چیزی که باقی می ماند ورود به داشبورد وردپرس است. حال اگر نام کاربری شما در URL صفحه نویسنده نمایش داده شود، یک هکر فقط برای ورود به پیشخوان مدیریت سایت به رمز عبور نیاز دارد. طبق آمار Statista که از افراد ساکن در آمریکا جمع آوری شده است، بیش از 50 درصد از این افراد از رمزهای عبور ساده و قابل پیش بینی مانند تاریخ تولد، 123123، رمز عبور استفاده می کنند. در چنین مواقعی، هکرها کار سختی برای استفاده از ربات حدس زدن رمز عبور ندارند.

این واقعیت برای بسیاری از کشورها از جمله ایران قابل تعمیم است و اگر عادت بدی در انتخاب رمز عبور آسان دارید، ابتدا رمز عبور وردپرس خود را تغییر دهید. سپس امروز آدرس ورود به وردپرس خود را تغییر دهید تا امنیت وردپرس خود را افزایش دهید.

پشتیبان گیری قبل از تغییر آدرس صفحه ورود در داشبورد وردپرس

در صورتی که تغییرات به درستی اجرا نشود، احتمال خراب شدن فایل هاست (مخصوصاً هنگام تغییر صفحه ورود پیشخوان وردپرس بدون افزونه) را به همراه خواهد داشت. بنابراین مهم نیست که از چه روشی برای انجام این کار استفاده می کنید، حتما از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

آدرس صفحه ورود به وردپرس را تغییر دهید

در این آموزش دو روش (تغییر آدرس ورود به وردپرس بدون افزونه و تغییر افزونه صفحه ورود به وردپرس) را به شما آموزش می دهیم.

لاگین مدیریت وردپرس را بدون افزونه تغییر دهید

یکی از راه های تغییر آدرس صفحه ورود به وردپرس، تغییر فایل هاست و کدهاست. به این ترتیب به راحتی می توانید لینک ورود به وردپرس خود را بدون نصب افزونه تغییر دهید.

تغییر اطلاعات هاست باید با دقت انجام شود و اگر به دنبال راه آسان تری هستید تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

برای این کار باید به هاست دسترسی داشته باشید و مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

1. وارد هاست خود شوید

وارد بخش کنترل پنل سایت خود شوید و وارد جاده شوید مدیر فایل > Public_html من دارم میروم

2. فایل wp-login.php را ویرایش کنید

در پوشه public_html فایل های زیادی وجود دارد و در این مرحله برای تغییر آدرس لاگین داشبورد وردپرس، فایل wp-login.php یافت

این پوشه برای ورود به پیشخوان وردپرس استفاده می شود و باید آن را ویرایش کنیم تا در نهایت آدرس ورودی کنترل پیشخوان به لینک مورد نظر ما تغییر یابد.

روی این فایل و گزینه کلیک راست کنید تغییر نام انتخاب کنید. حالا نام مورد نظر خود را تایپ کرده و با پسوند اضافه کنید php. صرفه جویی

ویرایش فایل wp-login.php برای تغییر آدرس ورود به داشبورد وردپرس بدون افزونه

نکته: دقت کنید که نام مورد نظر ساده نباشد و برای اینکه آن را فراموش نکنید، آن را در جایی ذخیره کنید.

3. کدهای فایل جدید را ویرایش کنید

پس از تغییر نام فایل wp-login.php، باید کدهای نمایندگی آدرس ورودی قدیمی وردپرس را ویرایش کنید. بنابراین، روی فایلی که تغییر نام دادید کلیک راست کرده و گزینه را انتخاب کنید ویرایش بازدید

تمام کدهای این عبارت باید در اینجا باشد wp-login.php آن را در آنجا ویرایش کنید و آن را به یک نام جدید تغییر دهید (به عنوان مثال m06NC.php). این کار در ویرایشگرهای میزبان کمی سخت به نظر می رسد، بنابراین تمام کدهای فایل را با میانبر صفحه کلید Ctrl+A انتخاب کرده و در ویرایشگر Notepad++ پیست کنید.

سپس تمام بخش هایی که عبارت wp-login.php را دارند پیدا کنید و نام جدید را جایگزین آن کنید. در نهایت کل فایل را دوباره کپی کنید و به ویرایشگر میزبان بازگردید و همه کدهای قدیمی را جایگزین کنید و در نهایت گزینه ذخیره تغییرات را بزنید. تغییر را ذخیره کنید دست زدن به

توصیه می کنم برای جلوگیری از اشتباه فیلم آموزشی را تماشا کنید.

برای تغییر صفحه ورود به وردپرس، فایل جدید را ویرایش کنید

4. فایل general-template.php را ویرایش کنید

مرحله دیگر برای تغییر آدرس ورود به داشبورد وردپرس، ویرایش فایل است قالب معمولی.php E. برای آن وارد کنید wp-includes پوشه و فایل general-template.php را جستجو کنید. روی آن راست کلیک کرده و روی گزینه Edit کلیک کنید. سپس همه کدها را دوباره کپی کرده و در محیط Notepad++ پیست کنید. این بار تمام قسمت های متن wp-login.php آنها را دوباره ویرایش کنید و نام جدید را جایگزین کنید.

حال برای اتمام تغییر آدرس ورود ادمین وردپرس، به دنبال آدرس دامنه دوم در این فایل می گردیم (البته این کد دوم تا کنون بوده و شاید در آپدیت های بعدی این خط تغییر کند). این بخش به index.php همه کدها را به ویرایشگر فایل general-template.php تغییر دهید و بیاورید و همه کدهای قدیمی را جایگزین کنید. گزینه تغییر را ذخیره کنید برای ذخیره تغییرات کلیک کنید.

برای تغییر صفحه ورود به وردپرس، فایل general-template.php را ویرایش کنید

شما اکنون با موفقیت آدرس ورود به سیستم وردپرس را بدون افزونه تغییر داده اید و برای تأیید این موضوع، آدرس جدید انتخاب شده را در انتهای آدرس دامنه خود وارد کنید.

تغییر آدرس صفحه ورود به وردپرس با افزونه

تغییر صفحه ورود به وردپرس با یک افزونه راه دیگری برای تغییر آدرس ورود ادمین وردپرس است. در این آموزش شما را با دو افزونه تغییر صفحه ورود به سیستم وردپرس آشنا می کنم:

  1. افزونه Element Security: این افزونه پولی یکی از موفق ترین و قدرتمندترین افزونه های امنیتی است که از سایت شما در برابر حملات brute force توسط هکرها و بدافزارها محافظت می کند. این افزونه قابلیت های زیادی دارد و یکی از آنها تغییر آدرس ورود در داشبورد وردپرس است.
  2. افزونه WPS Hide Login: این افزونه رایگان را از مخزن وردپرس بگیرید و به راحتی صفحه ورود سایت خود را تغییر دهید.

تغییر صفحه ورود به وردپرس با افزونه Security Item

پس از خرید و نصب این افزونه وارد قسمت تنظیمات آن شوید. به باند Advanced > Hide Backend > Addresss من دارم میروم حالا به راحتی آدرس جدید را در قسمت و گزینه مقابل وارد کنید خرید کنید بازدید

آدرس ورود به وردپرس خود را با افزونه Secure Element تغییر دهید

لینک ورود به وردپرس را با افزونه WPS Hide Login تغییر دهید

افزونه WPS Hide Login را نصب کنید. پس از سوار شدن به مسیر تنظیمات > عمومی پیش بروید و صفحه را به پایین اسکرول کنید. بخش جدیدی با عنوان WPS Hide Login به تنظیمات اضافه شده است. برای تغییر آدرس ورود به داشبورد وردپرس خود، در کادر “آدرس ورود” آدرس جدید را وارد کنید

تغییر آدرس ادمین وردپرس با افزونه wps hide login

تغییر آدرس با افزونه یا بدون افزونه؟

به طور کلی بهتر است ویژگی ها را با کدنویسی اضافه کنید. زیرا نصب افزونه باعث کاهش سرعت، امنیت و میزان فضای خالی می شود.

اما اگر کاربر مبتدی هستید و دانش کدنویسی کافی ندارید، پیشنهاد می کنم از افزونه برای این کار استفاده کنید.