اگر نام تجاری شما یک صفحه تجاری فیس بوک دارد، باید برای درک داشبورد Facebook Insights خود وقت بگذارید. این شامل داده های مهمی است که به شما کمک می کند تا نحوه عملکرد صفحه خود را درک کنید و کلید توسعه آن است.
ویژگیهایی مانند خلاصههای بینش هفتگی و دادههای رقابتی در سایر صفحات تجاری، Facebook Insights را به ابزار قدرتمندی تبدیل میکند که هر بازاریاب باید از آن استفاده کند.
بیایید ببینیم فیسبوک Insights چیست، چگونه به آن دسترسی داشته باشیم و چگونه معیارهایی را که ردیابی میکند تفسیر کنیم.
Facebook Insights چیست؟
بینش صفحه فیس بوک در مقابل بینش مخاطبان فیس بوک
فیسبوک اینسایت کجاست؟
نحوه استفاده از Facebook Insights API
چگونه داده ها را از Facebook Insights صادر کنیم
معیارهای برتر فیس بوک Insights
نحوه تفسیر فیسبوک بینش
بینش صفحه فیس بوک در مقابل بینش مخاطبان فیس بوک
علیرغم داشتن نام های مشابه، Facebook Insights و Facebook Audience Insights عملکردهای کاملا متفاوتی دارند.
Facebook Insights دادههای دریافتی از صفحه کسبوکار شما را تجسم میکند، بنابراین میتوانید نحوه رفتار کاربران در صفحه شما، محتوایی که با آن درگیر هستند و چگونه صفحه شما در مقابل رقبا قرار میگیرد را به تصویر میکشد.
از سوی دیگر، Facebook Audience Insights برای کمپین های تبلیغاتی استفاده می شود و به بازاریابان کمک می کند تا مخاطبان فیس بوک را به طور کلی درک کنند (که ممکن است شامل کسانی باشد که صفحه شما را دنبال می کنند).
این پلتفرم شامل اطلاعاتی درباره جمعیتشناسی کاربر، مانند موقعیت مکانی و وضعیت اتصال، و همچنین رفتار کاربر، از جمله میانگین کلیکها و نظرات تبلیغاتی است.
فیسبوک اینسایت کجاست؟
برای دسترسی به Facebook Insights، باید یک صفحه تجاری داشته باشید. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:
1. وارد فیس بوک شوید و به فید خود بروید. از فید خود، روی Pages در منوی سمت چپ کلیک کنید.
2. به صفحه خود بروید
3. روی Insights کلیک کنید.
از آنجا می توانید معیارهای مختلفی مانند تعامل، زمان تماشا، فالوورهای خالص، جمعیت شناسی مخاطبان، دسترسی و موارد دیگر را از آنجا ردیابی کنید! برای یادگیری معیارهای برتر Facebook Insights که باید ردیابی کنید، به خواندن ادامه دهید یا اینجا را کلیک کنید.
نحوه استفاده از Facebook Page Insights API
Facebook Page Insights API به شما این امکان را می دهد که داده های تبلیغاتی را برای ردیابی عملکرد خود جمع آوری کنید.
API به ویژه مفید است زیرا به بازاریابان اجازه می دهد تا داده های دقیقی را که می خواهند دنبال کنند، صرف نظر از اینکه چقدر جزئیات دارند، استخراج کنند.
برای بازیابی دادهها از API، باید تعیین کنید که چه دادههایی را میخواهید بازیابی کنید و یک نشانه دسترسی برای این آگهی ایجاد کنید تا فقط تیم شما بتواند به این اطلاعات دسترسی داشته باشد.
در مرحله بعد، باید تعیین کنید که کجا این داده ها را وارد کنید، مانند Google Sheets یا نرم افزار تبلیغات HubSpot در Marketing Hub.
این به شما امکان میدهد API Insights خود را به پلتفرم بکشید و آن را به دادههایی که قبلاً در CRM وجود دارد، ترسیم کنید. این باعث می شود درک بهتری از سفر مشتری داشته باشید و دیدی 360 درجه از نحوه عملکرد تبلیغات به شما ارائه می دهد.
چگونه داده ها را از Facebook Insights صادر کنیم
1. به فید خود بروید و همانطور که قبلاً انجام دادید روی “صفحات” در منوی سمت چپ کلیک کنید. سپس به صفحه خود بروید.
2. روی Meta Business Suite کلیک کنید.
3. سپس روی “Insights” در منوی سمت چپ کلیک کنید.
4. از آنجا، برگههای مختلفی را میبینید که به شما امکان میدهند بسته به ترجیحات خود، بینشهای مختلفی را صادر کنید.
معیارهای برتر فیس بوک Insights
داشبورد Facebook Insights شما معیارهای پیشرو برای صفحه رشد کسب و کار شما را نشان می دهد. در هر روز، می توانید یک عکس فوری از عملکرد صفحه خود دریافت کنید و استراتژی خود را بر اساس آن تنظیم کنید. شاخص های کلیدی عبارتند از:
- رسید – تعداد کاربران فیس بوک که محتوای شما را دیده اند.
- نامزدی – تعداد افرادی که محتوای شما را لایک کردند، به اشتراک گذاشتند، واکنش نشان دادند یا نظر دادند.
- دنبال کنندگان آنلاین –
- بازدیدهای ویدیویی 3 ثانیه ای – تعداد دفعاتی که یک ویدیو حداقل 3 ثانیه پخش شده است.
- 1 دقیقه بازدید از ویدیو – تعداد دفعاتی که یک ویدیو حداقل یک دقیقه پخش شده است.
- بازدید از صفحه – تعداد دفعاتی که صفحه شما توسط کاربران فیس بوک و کاربران غیر فیس بوک مشاهده شده است.
- لایک صفحه – تعداد کاربران فیس بوک که صفحه رشد کسب و کار شما را دوست دارند.
- اقدامات صفحه – تعداد اقداماتی که کاربران در صفحه رشد کسب و کار شما انجام می دهند، مانند کلیک کردن بر روی پیوند وب سایت یا درخواست مسیرهای فروشگاه شما.
برای راهنمایی در مورد نحوه تفسیر بینش ویدیوی خود، به این بخش بروید.
نحوه تفسیر فیسبوک بینش
قبل از شروع به تجزیه و تحلیل داده های خود، مطمئن شوید که می دانید به چه سوالاتی می خواهید پاسخ دهید. این به شما کمک می کند معیارهای کلیدی را برای تمرکز بر روی آنها محدود کنید.
پس از دانستن این موضوع، شروع به بررسی داده ها برای شناسایی الگوها کنید.
به عنوان مثال، فرض کنید متوجه شده اید که پست های چگونه به اشتراک گذاشته می شوند، با نرخ بسیار بالاتری نسبت به بقیه مطالب شما به اشتراک گذاشته می شوند. این می تواند به این معنی باشد که این نوع محتوا بیشتر با مخاطبان شما طنین انداز می شود و به آنها و جامعه آنها ارزش می بخشد.
بنابراین، اگر هدف شما جلب مشارکت بیشتر است، ممکن است بخواهید این پست ها را دو برابر کنید.
تجزیه و تحلیل داده ها یک چیز است، اما کاری که بعدا انجام می دهید مهم تر است. وقتی متوجه گرایشها شدید، آنها را یادداشت کنید و آزمایشهایی را انجام دهید تا درباره خواستههای مخاطبانتان بیشتر بدانید.
این به شما کمک می کند تا در مورد مخاطبان خود اطلاعات بیشتری کسب کنید و محتوایی تولید کنید که نیازهای آنها را برآورده کند.
اگر تیم شما میخواهد روی بینشهای ویدیویی تمرکز کند، به برگه ویدیوها در نوار کناری سمت چپ بروید و روی آن کلیک کنید. هنگامی که به آنجا رسیدید، معیارهای برتر ویدیوی خود را خواهید دید، مانند زمان تماشا و هنرمندان برتر ویدیو.
برای راهنمایی در مورد چگونگی درک بینش ویدیوی خود، ویدیوی زیر را تماشا کنید. او به نحوه پیمایش در داشبورد اطلاعات بینش ویدیویی شما و آنچه که بینش شما می تواند به شما بگوید، بر اساس عملکرد، وفاداری، مخاطب و حفظ آن تفکیک می کند.
داشبورد Facebook Insights شما حاوی اطلاعات زیادی در مورد عملکرد صفحه و مخاطبان شما است. اگر از این داده ها استفاده کنید، می توانید محتوای بهتری ایجاد کنید و درآمد بیشتری برای برند خود ایجاد کنید.