در بازار رقابتی امروز کسب‌وکارها همواره دنبال روش‌های جدید و جذاب برای افزایش عملکرد فروش و کسب مزیت رقابتی هستند. یکی از ابزارهایی که باعث پیشرفت در فروش می‌شود، Power BI است. ولی نرم افزار Power BI چیست؟ یک ابزار هوش تجاری است که شرکت‌ها بیشتر آن را در کنار CRM استفاده می‌کنند. قدرت تجسم پاور بی آی در کنار سی‌ار‌ام می‌تواند به بیزنس‌ها کمک کند تصمیمات آگاهانه بگیرند، منجر به بهینه سازی فروش و تقویت استراتژی محور می‌شود. در ادامه به بررسی کاربرد و مزایای Power BI و مقایسه و ادغام آن با CRM می‌پردازیم، پس همراه‌مان باشید.

 

CRM نرم افزاری برای جمع آوری، تجزیه و تحلیل داده‌های مشتری، تعامل با خریداران و مشتریان بالقوه است که کمک زیادی به پیشرفت کسب‌وکارها می‌کند. نرم افزار CRM یک نمای یکپارچه از تعاملات مشتری در چندین کانال از جمله شبکه‌های اجتماعی، ایمیل و تلفن را ارائه می‌دهد. این نرم افزار به تیم فروش کمک می‌کند تا سرنخ‌ها، فرصت‌ها و تعاملات مشتری را ردیابی کند. در کل CRM کمک‌تان می‌کند مشتریان را بهتر بشناسید، فرصت‌های فروش را شناسایی و کمپین بازاریابی را توسعه دهید.

didar

 

نرم افزار power bi چیست؟

این ابزار یک سرویس تجزیه و تحلیل تجاری است که مایکروسافت آن را تولید کرده است. این ابزار تجسم‌های تعاملی و قابلیت‌های هوش تجاری را ارائه می‌دهد. این نرم افزار به بیزنس‌ها کمک می‌کند با استفاده از منبع‌های مختلف، گزارش و داشبوردهای تعاملی ایجاد کنند و بینش‌های‌شان را با همکاران به اشتراک بگذارند. سیستم پاور بی آی برای کمک به کسب‌وکارها برای تصمیم گیری مبتنی بر داده با ارائه ابزارهای قدرتمند مثل تجسم داده، کاوش و مدل‌سازی داده‌ها طراحی شده است.
 
Power bi چیست
 

مقایسه crm و powerbi

CRM ابزاری برای مدیریت ارتباط با مشتریان است. این ابزار کمک می‌کند مشتریان را بهتر بشناسید و بعضی از کارها را اتوماسیون می‌کند. همچنین می‌تواند در محاسبه شاخص‌های زیادی مثل نرخ تبدیل کمک‌تان کند. در نهایت این ابزار کمک می‌کند بهترین استراتژی‌های بازاریابی و فروش را داشته باشید. در مقابل Power BI ابزاری برای پیش بینی فروش است. این ابزار با توجه به داده‌های موجود در بازار و تاریخچه شرکت، فروش را پیش بینی می‌کند. البته این ابزار هم می‌تواند مشتریان را تحلیل کند؛ ولی در این کار نسبت به CRM ضعیف‌تر است.

 

ترکیب CRM با سیستم پاور بی آی (Power BI)

وقتی این دو ابزار را با هم ادغام کنید، سیستمی یکپارچه برای تحلیل مشتریان و پیش بینی فروش ایجاد می‌شود. این سیستم دید کاملی از عملکرد فروش می‌دهد. مثلاً می‌گوید فرایند تولید و جذب سرنخ و تبدیل‌شان به مشتری چگونه بوده است.

 

مدیریت فروش با استفاده از سیستم یکپارچه CRM و Power BI

مدیریت ارتباط با مشتری

سیستم CRM به عنوان یک مخزن متمرکز برای اطلاعات مشتری عمل می‌کند و به تیم‌های فروش کمک می‌کند روابط با مشتری را به صورت موثرتری مدیریت کنند. در زیر نحوه بهبود مدیریت فروش CRM آورده شده است:

 

مدیریت داده‌های مشتری

سیستم‌های CRM به متخصصان فروش کمک می‌کند حجم عظیمی از داده‌های مشتری مثل اطلاعات تماس، ترجیحات خرید، سابقه خرید و سوابق ارتباطی را جمع آوری، ذخیره و تجزیه و تحلیل کنند. این کار کمک می‌کند تعاملات شخصی بهتری با افراد داشته باشید. همچنین ارزیابی کیفیت سرنخ و استراتژی فروش هدفمند را برای‌تان ساده می‌کند.
 
کاریز فروش
 

آشکار کردن کاریز فروش

نرم افزار CRM کمک می‌کند کاریز فروش را مشاهده کنید تا روی پیشرفت معاملات نظارت کرده و نقاط ضعف، قابل بهبود و قوت را شناسایی کنید. با ردیابی فعالیت‌های فروش، پیش بینی‌ها و نرخ تبدیل، تیم‌ها می‌توانند تصمیمات آگاهانه بگیرند، فرصت‌ها را اولویت بندی و فرایند فروش را بهینه کنند.

 

مدیریت کار و فعالیت

CRMها کمک می‌کنند فعالیت و کارها را مدیریت کنید، همین کمک‌تان می‌کند کارهای روزانه‌تان را اولویت بندی، پیشرفت را پیگیری و یادآوری‌ها را برای پیگیری تنظیم کنید. این کار موجب می‌شود مدیریت زمان کارآمدتری داشته باشید و تعامل فعالان با مشتریان را تقویت می‌کند.

 

تجزیه و تحلیل فروش پیشرفته با Power BI

تجزیه و تحلیل جامع داده‌ها

Power BI به CRM و سایر ابزارهای داده وصل می‌شود و کمک‌تان می‌کند داده‌های زیادی را استخراج، ادغام و تجزیه و تحلیل کنید. این ابزار دارای قابلیت قدرتمند مدل سازی و تجسم داده است که بینش‌های ارزشمندی را در مورد عملکرد فروش، رفتار مشتری و روند بازار ارائه می‌دهد.

 

داشبوردها

این ابزار کمک‌تان می‌کند داشبوردهای تعاملی و قابل تنظیم ایجاد کنید که معیارهای فروش، KPI و شاخص عملکرد را در لحظه نشان دهد. مدیران فروش با استفاده از این ابزار می‌توانند معیارهای کلیدی مثل درآمد، نرخ موفقیت، نرخ تبدیل و عملکرد فروشنده را زیر نظر داشته باشند. در نهایت به مدیران کمک می‌کند تصمیم گیری آگاهانه و سریع‌تری داشته باشند.

 

پیش بینی فروش و تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده

این قابلیت Power BI به مدیران فروش کمک می‌کند تا با استفاده از داده‌های تاریخی و الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، نتایج فروش آینده را پیش بینی کنند. با شناسایی الگوها، روندها و ترجیحات مشتری، تیم‌های فروش می‌توانند تقاضای بازار را پیش بینی کنند، موجودی را مدیریت و دقت پیش بینی را افزایش دهند. برای مثال این آمارها به شما می‌گوید دوچرخه‌های شرکت شما در اردیبهشت و خرداد هر سال 20 تا 30 درصد بیشتر فروش رفتند. با تکیه به همین آمار می‌توانید انبار و تعداد محصول تولید شده در ماه را مدیریت کنید.
 

ادغام CRM با power bi
 

مزایای ترکیب سیستم CRM و Power BI

ادغام این دو سیستم عملکردهای فراتر از انتظار را بهتان می‌دهد. در کل باعث افزایش همکاری، کارایی و تصمیم گیری مبتنی بر داده می‌شود. از مزایای این ادغام می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

جریان یکنواخت داده

این ترکیب داده‌های پیوسته‌ای را به شما می‌دهد. در نهایت کمک می‌کند سریع مشتریان را تجزیه و تحلیل کنید و بدون وارد کردن دستی داده‌ها، تصمیم گیری سریع و آگاهانه‌تری داشته باشید.

 

بینش متقابل عملکردی

ترکیب داشبوردها و گزارش‌های Power BI با CRM باعث افزایش همکاری و همسویی بین تیم‌های فروش، بازاریابی و مدیریت می‌شود. با به دست آوردن بینش در مورد رفتار مشتری و روند فروش، می‌توانید کمپین‌های تبلیغاتی موثرتری را تنظیم کنید. همچنین عملکرد کلی را نظارت و استراتژی‌های رشد را طراحی کنید.

 

کلام آخر

یکی از محبوب‌ترین ابزارها در زمینه بیزینس Power BI است. این ابزار کمک می‌کند فروش و آینده‌تان را پیش بینی کنید. در بالا گفتیم که سیستم پاور بی آی (Power BI) چیست و چه کاربردی دارد. همچنین به کاربرد ترکیب آن با CRM پرداختیم.
 

این مطلب رو دوست داشتید؟